Teknoloji Samsung Galaxy S4 Paramparça!

Samsung Galaxy S4 Paramparça!

29.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yabancı kaynaklı bir inceleme sitesi, Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilen büyük etkinlikte Türkiye’de henüz satışa sunulan Galaxy S4’ü parçalarına ayırdı!

Samsung Galaxy S4 Paramparça

Yeni üretilen amiral gemilerinin donanım parçalarını ve teknolojisini merak eden kullanıcıların sayısı her geçen gün artıyor. Kendi tamirini yapmak ve hangi teknolojinin nasıl kullanıldığını gözlemlemek isteyen teknoloji uzmanlarını sevindirecek yeni bir haber daha yazıldı.

Haberin Devamı

Her yeni amiral gemisinin uzman inceleme ekipleri tarafından parçalarına ayrıldığı inceleme sitesi ifixit’in son oyuncağı ise Galaxy S4 oldu. Sitenin birkaç puanlama grubu yaptığı, sağlamlık/sökülme/toplanma puanlamalarına göz attığımızda yorumlar hiç de fena değil. Tamir edilebilme puanının 8/10 olarak belirlendiği Galaxy S4’ün inceleme videosu da gün yüzüne çıktı.

Samsung’un en avantajlı yönlerinden biri de 8 puan almayı hak kazanırken, yalnızca 11 vida ile büyük bir amiral gemisini parçalamak günümüz hassas teknolojilerine göre listenin üstüne çıkmayı başarıyor. Pilin harici olarak kullanıcı tarafından temin edilip değiştirilebilir olması en büyük avantajlar arasında yer alıyor.

Ürünün dezavantajından en büyüğü de, tüm bileşenlerin arka panelde yer alması, ön panelin veya ekranın değişiminde bütün kasanın sökülmesi gerektiği konusu oldu.