Teknoloji Samsung, Galaxy S9'un dokunmatik ekranındaki sorun hakkında açıklama yaptı

Samsung, Galaxy S9'un dokunmatik ekranındaki sorun hakkında açıklama yaptı

23.03.2018 - 18:18 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S9'un ekranında bazı problemler olduğunu sizlere aktarmıştık. Pek çok kullanıcı Galaxy S9'un ekranındaki ölü noktalar şikayet etmeye başlamıştı. Samsung, ekrandaki ölü noktalar hakkında açıklama yaptı.

Samsung, Galaxy S9un dokunmatik ekranındaki sorun hakkında açıklama yaptı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelini satın alan ilk kullanıcılar, ekranlarındaki ölü noktalardan şikeyetçiydi. Bu, bazı noktalarda ekrana dokunmanın herhangi bir eylemi tetiklemeyeceği anlamına geliyor. Bazı kullanıcılar, bu sorunun ekranın üstünde veya altında göründüğünü iddia ediyor.Tüm cihazlar bu sorundan muzdarip olmasa da, yaygın bir sorun olup olmadığı belli değil. Bu sorunu gören müşterilerin yardım almak için Samsung'la iletişime geçmeleri öneriliyordu.

Samsung bu iddialar üzerine bir açıklama yaptı: "Samsung'da müşteri memnuniyeti işimizin özüdür ve mümkün olan en iyi deneyimi sunmayı amaçlamaktayız. Galaxy S9/S9+ dokunmatik ekran duyarlılığı ile ilgili ortaya çıkan sınırlı sayıdaki raporları inceliyoruz. Sorundan etkilenen müşterileri araştırıyoruz. Bu ve benzer sorunu yaşayan tüm müşterilerimizin bizimle doğrudan iletişime geçmesini istiyoruz."