Oyun Dunyasi Star Wars: Commander Oyununda Kim Light, Kim Dark Side?

Star Wars: Commander Oyununda Kim Light, Kim Dark Side?

16.09.2014 - 07:11 | Son Güncellenme:

Star Wars: Commander dünya çapında bir kapışmaya sahne oluyor, hangi ülke gücün ne tarafında duruyor biliyor musunuz?

Star Wars: Commander Oyununda Kim Light, Kim Dark Side

iOS platformuna bir süre önce çıkan Star Wars: Commander mobil oyunu kısa zamanda büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Daha piyasaya çıkalı bir ay bile olmadan şu anda 5 milyon kayıtlı oyuncusu bulunan oyun, yakında Android işletim sistemi için çıkınca rakamın ikiye katlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Oyunun dağıtıcısı Disney, Clash of Clans adaptasyonu olan Star Wars: Commander için şimdiye kadar yapılmış savaşları ve dünyanın hangi ülkesinde gücün hangi tarafının ağır bastığını anlatan bir infografik yayınladı.

Haritaya bakınca ilk dikkat çeken şey, ağırlıklı olarak İmparatorluk seçen oyuncuların dünyanın Kuzey yarıküresinde, Asileri seçenlerin ise Güney yarıkürede toplanmış olması. Oyuncuların tamamının %57 kadarı gücün karanlık tarafını seçip İmparatorluk olarak oynuyor. Rusya en güçlü İmpratorluk kalelerinden biri gibi gözüküyor. Diğer önemli karanlık taraf ülkeleri ise Avusturya, Almanya, Finlanda ve Ukrayna.

Asilerin kalesi ise Hindistan, onu tüm Güney Amerika ve Afrika ülkeleri takip ediyor. Her iki taraftan başlatılan karşılıklı 15 milyon çarpışmada, yaklaşık 500 milyon birim ve asker üretilip savaş alanına sürülmüş.