Teknoloji Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm

Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm

07.12.2012 - 15:01 | Son Güncellenme:

Haftanın en popüler oyun haberleri arasında GTA 5'den, Hitman'e, Assassin's Creed'e oyuncuların en sevdiği favori oyunlarından yepyeni haberler vardı. Bunlar arasında en göze çarpan şüphesiz GTA 5'in Türkçe dil desteği olabileceği oldu. Bunun yanı sıra diğer popüler haberler, Assassin's Creed 3'ün PC versiyonunun çıkması, yeni Hitman oyununun duyrulması, Tomb Raider ile ilgili detayların yayınlanması ve The Walking Dead'in sezon finalinin çıkması oldu.

Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm

Haftanın Oyun Haberleri - 28.11.2012

Haberin Devamı

1- GTA V Türkçe Olacak!

Daha önce kampanyası bile başlatılan GTA V, Türkçe dil desteği hayali gerçek oluyor. Rockstar Games'in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türk oyunculara bir sürpriz olduğu ve bunun Türkçe dil desteği olabileceğinin açıklaması yapıldı. Ancak bu açıklama bir müddet sonra kaldırıldı. Şimdi ise akıllarda oyunun Türkçe olup olmayacağı soruları oluştu.2- Assassin's Creed 3 PC İçin Çıktı

İlk kez Playstation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan Ubisoft tarihinin en iyi yapımı olarak lanse edilen Assassin's Creed 3'ün PC versiyonu bir ertelemenin ardından sonunda çıkışını gerçekleştirdi.

3- Far Cry 3 için İlk İnceleme Notları Verildi

Ubisoft'un 4 Aralık tarihinde piyasaya çıkaracağı Far Cry 3 için incelemeler şimdiden gelmeye başladı. Oyunu inceleyen birçok farklı inceleme sitesi oyun için oldukça yüksek puanlar layık görürken Eurogamer Far Cry 3'e tam puan verdi, Eurogamer'dan 10 üzerinden 10 puan almayı başaran Far Cry 3'ün diğer puanlarına buradan göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

4- Yeni Hitman Oyunu Duyuruldu

Oyuncular henüz Hitman: Absolution'ı bitirmeden Square Enix yeni Hitman oyununun duyurusunu yaptı. Her yıl yeni bir Hitman oyununun geleceğini açıklayan Square Enix, geliştirilmekte olan yeni Hitman oyununu Square Enix Montreal şubesine emanet etti. Ayrıca yeni Hitman oyunu için bir de görsel yayınlandı.5- GTA V PC İçin Çıkacak mı?

GTA V için PC oyuncularını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Sadece konsollara çıkış yapacağı açıklanan GTA V'in PC versiyonuna ait ön sipariş kutuları göründü. Oyunun PC versiyonuna dair hiçbir açıklama yapmayan Rockstar Games'in oyunu PC platformuna sunacak mı merak ediliyor.6- Xbox TV Geliyor

Xbox TV isminde çıkacak yeni bir konsol üzerinde çalışan Microsoft, bu sefer daha genel kullanıcılara hitap etmeyi planlıyor. Xbox 720'nin daha ucuz bir versiyonu olacak olan Xbox TV, sadece casual oyunlar ile sosyal medya araçlarını destekleyecek. Çıkış tarihi olarak ise 2013 yılı verildi.7- Tomb Raider Oynanış Süresi ve Detayları

Üzücü bir ertelemenin ardından çıkışı 2013 yılına sarkan Tomb Raider ile ilgili yeni bilgiler su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yapımcısı tarafından Twitter'da yayınlanan bilgiler ışığında yeni Tomb Raider'ın 12 ila 15 saat arasında bir oynanış süresine sahip olması bekleniyor. Oyun hakkında açıklanan diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

8- Mass Effect 4 için Önerileriniz Merak Ediliyor

Bioware, Mass Effect serisinin devamı için hayranlarının görüşlerini bekliyor. Mass Effect 4 oyununun geçeceği zamanla ilgili önerilere açık olan Bioware, yeni oyunun Mass Effect üçlemesindeki olayların öncesinde mi yoksa sonrasında mı geçmesi gerektiğini oyunculara soruyor.9 - The Walking Dead Sezon Finali Çıktı

Telltale Games, merakla takip edilen macera oyunu The Walking Dead'in beşinci ve son bölümü yayınladı. Xbox 360, PS3 ve PC için çıkan oyunun iOS versiyonu da önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak.10 - Wii Mini Göründü!

Nintendo eski konsolu olan Wii'nin yeni versiyonu olan Wii Mini'yi duyurmaya hazırlanıyor. Konsola dair ilk bilgiler ve görüntüler internete düşerken konsolun fiyatı 99.99 dolar olarak belirtildi. İlk olarak 7 Aralık tarihinde sadece Kanada'da satışa sunulması beklenen Wii Mini'nin diğer bölgelerde ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.

Tamindir Oyun Gündemi 24. Bölüm ve daha fazla teknoloji videosu için Tamindir.com'u ziyaret edebilirsiniz.