Teknoloji Whatsapp'ta Son Görülmesi Kapalı Olan Kişinin Son Görülmesi Görülebilir Mi?

Whatsapp'ta Son Görülmesi Kapalı Olan Kişinin Son Görülmesi Görülebilir Mi?

20.10.2021 - 16:33 | Son Güncellenme:

Whatsapp günümüzde en çok kullanılan uygulamalardan biridir. Günümüzde akıllı telefonu olan herkes bu uygulamayı kullanır. WhatsApp'ta son görülmesi kapalı olan kişinin son görülmesi görülebilir mi detayları ile derledik.

Whatsappta Son Görülmesi Kapalı Olan Kişinin Son Görülmesi Görülebilir Mi

Whatsapp uygulamasında kişilerin ne zaman çevrimiçi olduklarını ya da uygulamaya en son ne zaman girdiklerini görmek mümkündür. Ancak bazı kullanıcılar bu özellikleri kapatır. O zaman son görülmenin görülmesi mümkün olmaz.

Haberin Devamı

 WhatsApp'ta Son Görülmesi Kapalı Olan Kişinin Son Görülmesi Görülebilir mi?

 Whatsapp uygulamasında son görülme kapalı olsa da kişilerin çevrimiçi olduklarını görmek mümkündür. Bunun yanında son görülme özelliğinin kapatılması halinde diğer kullanıcıların da son görülmesini göremezsiniz. 

 Son görülme özelliği kapalı olan kişilerin son görülmesini görebilmenin mümkün olup olmadığı insanlar tarafından merak edilen bir konudur. Bunu yapabilmek için öncelikle telefonunuza Wossip uygulaması indirmeniz gerekir.

 E-posta hesabından oturum açılarak Monitor Contack seçeneğine basılır. Buradan rehberinizde olan ve çevrimiçi olma durumu ile son görülme durumunu öğrenmek istediğiniz kişiyi seçmelisiniz. 

 Uygulamada seçtiğiniz kişilerin çevrimiçi olduğu zamanlar ile son görülmesi ilk 24 saat ücretsiz olarak sunulur. Uzun süreli uygulamayı kullanmak isteyen kişilerin ise satın alma işlemini tamamlaması gerekir. Bu şekilde whatsappta takip etmek istediğiniz ve son görülmesini merak ettiğiniz kişileri rahatlıkla takip edebilirsiniz. Bunun yanında uygulamayı kullanmaya başladığınızda seçtiğiniz kişi whatsappa girdiğinde bildirim almanız da mümkündür. Bu sayede istediğiniz kişileri rahatlıkla takip etmeniz ve son görülmelerini görmeniz mümkün olur.