Teknoloji Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Atılır?

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Atılır?

22.05.2021 - 13:53 | Son Güncellenme:

Hatlarda yapılabilen bazı arama çeşitleri bulunuyor. Ödemeli arama bu arama türlerinden biridir. Kişiler Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi hatlarda nasıl ödemeli arama yapacağını merak ederek araştırma yapıyor. Kişiler ödemeli arama yapabilmek adına, internette bazı araştırmalar gerçekleştiriyor. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ödemeli arama nasıl atılır? Sorularına ilişkin sizlere detaylı bilgiler derledik.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Atılır

 Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarında ödeme yapabilmek için bazı yöntemler kullanılıyor. Arama ekranına *135* ve daha sonra numara yazılarak # tuşuna basılmalıdır.

Haberin Devamı

 Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Ödemeli Arama Nasıl Atılır?

 Her insan telefon kullanmasıyla birlikte, hat kullanımı da yapılıyor. Hat kullanan kişiler bazı arama yöntemlerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Hattında arama hakkı olmayan kişiler, istedikleri kişilere nasıl ulaşacağını merak ederek birçok araştırma yapabiliyor. Kişilerin uygulayacağı yöntemlerle istediği şekillerde arama göndermesi mümkündür. Tüm hatlarda geçerli olan bu durum kişilere oldukça fayda sağlıyor.

 Ödemeli arama daha önce herkes tarafından duyulan bir arama yöntemidir. Bu arama yöntemiyle karşıya bir çağrı gönderilir ve aranan kişiler arandığını görebilir. Fakat bu ödemeli arama işlemi, karşı tarafın aramayı kabul etmesiyle oluşabilir. Eğer aranan kişiler bu duruma cevap vermiyorsa, arama gerçekleştirilemiyor. Fakat her şekilde aranan kişiye arama bildirimi gidiyor ve arayan kişiyi görebiliyor. Oldukça kullanışlı olan bu arama yöntemi, pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Kişiler istediği kişiyi Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarından kolayca ödemeli arama yaparak arayabiliyor.

Haberin Devamı

 Ödemeli arama atmanın püf noktalarını merak eden kişilerin uygulaması gereken bazı işlemler bulunuyor. Özellikle ilk olarak telefonun arama ekranına girmesi gerekiyor. Kişiler arama ekranına ilk olarak *135* tuşlamasını yapması gerekiyor. Daha sonra aranacak olan kişinin numarasını yazarak # tuşuna basmalıdır. Bu sayede karşıya bir arama çağrısı gönderilecektir.

 Aranan kişiler aramayı açarak, ödemeyi kabul edebilir. Bu sayede karşı tarafla normal bir telefon görüşmesi gerçekleştirilebilir. Kişiler yapacakları bu aramalarla, istediği kişilere dakikası olmadan görüşebilir. Yapılan bu özellikle kişiler istediği herkese ödemeli arama yapabiliyor. Ödemeli arama tamamen karşı tarafın aramayı kabul etmesiyle ilgili olarak gerçekleşir.