Teknoloji Whatsapp'ta Last Seen Ne Demek? Son Görülme Zamanı Nasıl Kapatılır?

Whatsapp'ta Last Seen Ne Demek? Son Görülme Zamanı Nasıl Kapatılır?

07.01.2022 - 14:13 | Son Güncellenme:

Whatsapp birçok kişi tarafından kullanılan bir uygulama olduğundan last seen de merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım alanının geniş olmasından dolayı Whatsapp merak edilen uygulamalar arasındadır. Bu bakımdan Whatsapp last seen ne demek öğrenebilir ve buna göre kullanıp kullanmamaya rahat bir şekilde karar verebilirsiniz. Whatsapp'ta last seen ne demek? Son görülme zamanı nasıl kapatılır tüm detayları ile derledik.

Whatsappta Last Seen Ne Demek Son Görülme Zamanı Nasıl Kapatılır

 Whatsapp'ta last seen uygulamaya son giriş tarihi ve saatini gösteren bir özelliktir. Last seen İngilizce bir kelimedir ve Türkçe anlamı son görülen olarak tanımlanmaktadır.

Haberin Devamı

 Whatsapp'ta Last Seen Ne Demek?

 Whatsapp'ta last seen son görülme anlamına gelmektedir. Özellikle son zamanların en popüler internet ve telefon uygulamaları arasında olmasından dolayı Whatsapp özellikleri merak edilmektedir. Whatsapp kişilerin uygulamaya ne zaman girdiklerinin görülmesi için bir last seen özelliği geliştirmiştir. Uygulamaya girenlerin en son zaman girdikleri herkes tarafından profilde görülmektedir ve bu da last seen özelliği sayesinde mümkündür. Whatsapp'a ne zaman girdiğinin görülmesini istemeyen kişiler bu özelliği kapatarak görülmeyi engelleyebilir.

 Son görülme Zamanı Nasıl Kapatılır?

 Son görülme Whatsppta kişilerin uygulamaya en son zaman girdiklerini gösteren bir özelliktir. Bunun nasıl kapatıldığı birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Whatsapp son görülmesini kapatmak için Whatsapp’ı açmak ve ayarlar kısmına girmek lazım. Daha sonra hesap ayarlarına tıklamak ve bu bölümde de gizlilik alanına tıklamak gerekir. Karşınıza bir pencere çıkar ve burada kişisel bilgilerimin görülmesi kısmında son görülme kısmı yazar.

Haberin Devamı

 Son görülmeye girildiğinde bu alanda herkes, kişilerim ve hiç kimse seçenekleri görülür. Son görülmenizin kimse tarafından görülmesini istemiyorsanız hiç kimse, yalnızca rehberinizde kayıtlı kişiler tarafından görülmesini istiyorsanız kişilerim ya da herkesin görmesini istiyorsanız herkes olarak seçilmesi gerekir. Bu seçenekler karşılıklı olarak özelliklerin belirlenmesidir. Hiç kimse yaparak son görülmenizi kapatırsanız siz de kimsenin son görülmesini göremezsiniz.