Teknoloji Yeni iPhone, 5 farklı renk seçeneği ile gelebilir

Yeni iPhone, 5 farklı renk seçeneği ile gelebilir

25.07.2018 - 10:58 | Son Güncellenme:

Apple'ın 6.1 inçlik yeni iPhone modeli için iddialar devam ediyor. Son olarak Apple, 6.1 inçlik yeni iPhone modeli için 5 farklı renk seçeneği sunacağı yönünde söylentiler paylaşıldı. İşte yeni 6.1 inçlik iPhone modeli hakkında tüm detaylar...

Yeni iPhone, 5 farklı renk seçeneği ile gelebilir

Apple, iPhone X modeli ile kullanıcılarını iki farklı renk seçeneği ile sınırlandırmıştı. Fakat şirketin yeni çıkaracağı 6.1 inçlik iPhone modeli için bu durum tersine dönebilir.

Haberin Devamı

6.1 inçlik yeni iPhone moodeli için söylentiler devam ederken ortaya yeni bir iddia atıldı. Makotakara'nın yeni raporuna göre 6.1 inçil LCD ekrana sahip olan uygun fiyatlı yeni iPhone modeli 5 farklı renk seçeneği ile gelecek. Yeni model; beyaz, siyah, sarı, turuncu, mavi ve altın renk seçeneklerine sahip olacak.

Tedarik zinciri kaynaklarına göre Apple, yeni iPhone modellerinin renk seçenekleri dışında, deri kılıfların renkleri üzerinde de çalışıyor. Fakat Makotakara'nın iddia ettiği renk seçenekleri, Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun açıkladığı renk seçenekleri ile çelişiyor. Kuo'ya göre Apple, gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu renk seçeneklerini satışa sunacak. Her iki raporda da mavi, beyaz ve turuncu renk seçeneklerinin bulunması söylentilerin doğru olduğunu gösteriyor.

Haberin Devamı

Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.