The Others Kitapları imha ettik

Kitapları imha ettik

05.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kitapları imha ettik

Kitapları imha ettik

Kitapları imha ettik

Milli Eğitim Bakanımız, "My Family and Other Animals" adlı kitap ile ilgili bir soruya kürsüde cevap veriyor. Günlerden çarşamba, kendisini TV’den canlı yayında izliyoruz. Bu kitapta Türklere hakaret olduğu tespit edilmiş. Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullara tavsiye ettiği listede yer alıyormuş. Bakan, kitapların toplatılıp imha edildiğini gururla söyledi ve alkış aldı!

TGRT’de öğleden sonra kuşağında Kezban Yaşamul’un programı var. Koltuğun yanında bir poşet duruyordu. Acaba konuklara verilecek bir hediye paketi mi, yoksa sunucumuzun yeni aldığı bir bluz mu? Hemen arkasında kocaman bir ayçiçeği vardı... Balon ve ayçiçeği, dekorlarımızın baş tacı oluyor!

Uğur Dündar siyah - beyaz bir kravat takmıştı çarşamba haber bülteninde. Gri takım ile uyumlu ve de gözü rahatsız etmeyen bir şıklık. Ama biliyorsunuz Dündar, Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi!

Ali Kırca sarı bir kravat ve mendil ile süslemişti kendisini. Bir kokteylde ya da bir davette hanımların dikkatini çekebilir...

TV’de kulağıma geldi; F Tipi Cezaevi, "Ef Tipi" olmuş!

Memur - Sen İstanbul Bölge Başkanı Nasuh Özdemir ve arkadaşları, resmen sokak tiyatrosu yapıyorlar. Tiyatro kuramları vs. bilmezler. Ama içten gelen bir yetenek var. Hani birileri "Biz sokak tiyatrosu yapıyoruz" diye caka satarlar. Nasuh Bey ve arkadaşları, dört duvar arasında oturup tantana etmeden kendi sorunlarını oyunlaştırma yetilerini ortaya koyuyorlar. Protestolarının adı da zaten etkinlik...

İstanbul Defterdarı açıkladı. Haber Star’daydı. Yılbaşı gecesi yüze yakın ünlü şarkıcıdan "Kaç para aldınız" sorusuna doğru cevap veren sadece iki isim varmış. Defterdar "Biliyoruz, 30 - 40 milyar para almışlar. Bize 5 - 10 milyar arasında rakam söylüyorlar" dedi. İşletmelerde de durum aynıymış. "1 trilyon 700 milyar kazanmış, bize 300 milyar diye beyanda bulundu"... Kim acaba bunlar? Kim olacak, hani şu hep magazin programlarının mekânları ve orada ter içinde bağıra bağıra şarkı söyleyenler... Siz onları tanıyorsunuz.