TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (4 Nisan Perşembe 2013)

Bu akşam hangi diziler var? (4 Nisan Perşembe 2013)

04.04.2013 - 10:35 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (4 Nisan Perşembe 2013)

Bu akşam hangi diziler var (4 Nisan Perşembe 2013)

Galip Derviş

Haberin Devamı

Dizi - 04.04.2013 - 23:15

Ünlü Savcı Lale Safranoğlu kendi evinde öldürülür. Olay esnasında güvenlik görevlileriyle yaptığı telefon görüşmesinde, eve giren kişinin meşhur müteahhit ve bankacı Hamdi Dönmez , nam-ı diğer Fil Hamdi olduğunu söylemiştir. Ancak Fil Hamdi, son on yıldır ne yatağından kalkmış, ne de evden dışarı çıkmıştır. Bu cinayeti onun işlemesi neredeyse imkansızdır. Emniyettekiler olayı çözmek için Galip Derviş’ten yardım ister.

İntikam

Dizi - 04.04.2013 - 20:00

Cemre’nin kız kardeşi olduğunu öğrenen Yağmur şaşkındır. Emre ise Yağmur’a evlenme teklif etmek için hazırlıklara başlamıştır. Şahika buna engel olmak için son kozunu oynar. Şahika’nın para ile tuttuğu adam Yolcu Bar’a gelir. Görevi, Derin’i araştırmak olan adam, onun üst katta kaldığını öğrenince de odasını incelemek için yukarı çıkar. Ancak adamı Rüzgar’ın gözü tutmamıştır. Yukarı çıktığında adamla karşı karşıya gelir. Adam, Rüzgar’ı bıçaklar.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu

Dizi - 04.04.2013 - 20:00

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta:İsrailli güçlere Polat yerine Akif’in teslim olması... Poyraz’ın İstanbul’a gelişi... Polat’ın sağlık problemleri... Polat’la Poyraz’ın yüz yüze gelişi...

Ali Ayşe'yi Seviyor

Dizi - 04.04.2013 - 20:45

Nihayet Kemal ve Ayten arasındaki tüm engeller kalkmış ve nikahlarına sayılı günler kalmıştır. Sıra düğün alışverişine gelmiştir.İki aile bu sefer bir konuda hem fikirdir. O da düğün alışverişinin huzurla geçeceğidir. Aileler buluşur ve Mahmutpaşaya doğru yola çıkılır. Fakat her zaman olduğu üzre Ahu ortalığı karıştıracak fitili ateşler. Ahu’nun Gülnihal’i de alışverişe çağırması Bekir’i rayından çıkarır. Ali’nin de Haluk’u çağırmasıyla huzurlu geçeceği düşünülen düğün alışverişi tam bir kabusa dönüşür.Tam huzur sağlandı derken herkes toplu bir şekilde soyulur. Herkes hırsızların peşine düşer.

Umutsuz Ev Kadınları

Dizi - 04.04.2013 - 22:45

İçindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın Yasemin, kusursuz anne Nermin, hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız Zeliş, müebbet anne Elif ve cilveli Emel...Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen Desperate Housewives’ın yerli versiyonu olan dizide; kahramanlarımız bir yandan ev işleri ve çocuk yetiştirme cehenneminde ayakta kalmaya çalışırken, diğer yandan da, aldatma, nefret, hatta cinayete varan sorunlarla boğuşuyorlar. Ve tabii sadece gençlere has görülen, oysa orta yaştaki kadınlara da isabet eden aşkla da...

Haberin Devamı

Şubat

Dizi - 04.04.2013 - 22:40

Yağmur şehrin kalbini bulmak için kuyuya gider ve bilinmeyen biri tarafından kuyuya itilir.Bu sırada Deli İbrahim fenalaşan Elem'i yeraltı revirine götürür ve beklemediği bir durumla karşılaşır. Yaşanan bu durum Deli İbrahim de güven problemi yaratır.Arif komiser görevinin başına dönmüş ve Necdet'in katilini bulmak için harekete geçer. Aslan Erkin ise bu olayla ilgilenmesi için Tarık ile bir anlaşma yapar.