İsmail Özelçinler

İsmail Özelçinler

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısına deplasman turlarıyla başlayan Karşıyaka, geçtiğimiz hafta Gaziantep’ten getirdiği 1 puana, ikinci Güney seferinden bu kez üç puan ekledi.
Adanaspor karşısında özellikle maçın ilk yarısında oynadığı etkili futbol ve attığı tek golle üç puanı hanesine indiren Karşıyaka, iki haftada elde ettiği 4 puanla, gözünü ve hedefini Play Off’a çevirdi.
İkinci yarının ilk 20 dakikasında rakibinin baskısı karşısında bunalan yeşil kırmızılıların imdadına Kibong yetişti. 63. dakikada bu oyuncunun kırmızı kart görmesi, Adanaspor’un gardını düşürdü, Karşıyaka da rahat bir soluk aldı.
Geçtiğimiz sezon da rakibini Adana’da 2-0 yenen Karşıyaka, aynı başarıyı bu kez tek golle tekrarlarken, aynı zamanda ligin ilk yarısında İzmir’deki 2-0’lık yenilginin rövanşını almış oldu.
Karşıyaka’da takım oyunu ve oyun disiplini her geçen hafta biraz daha oturuyor. Geçen hafta da vurguladığım gibi, yeni transferlerin takıma kısa sürede uyum sağlamaları, Karşıyaka’nın ilerleyen haftalarda yeni başarılara imza atacağının da habercisi gibi görünüyor.
Karşıyaka dün gerçekten çok önemli bir galibiyete imza attı.
Önümüzdeki haftalarda aynı başarıyı tekrarlarsa, sanırım Play Off kaçınılmaz olacaktır.