Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Hızır’ın İlyas Peygamber ile buluştuğu 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece Hıdırellez olarak her yıl kutlanıyor. İstek ve dileklerin kabulü için çeşitli ritüeller uygulanıyor. Eğer bir şeyin olmasını yürekten istemişseniz ve bu istek bütün Dünya’nın hayrınaysa Hızır’ın Ab-ı Hayat’ından içmişsiniz demektir. Kısacası bolluk, şans ve sağlık sizden yanadır. Yüce Allah herkesin gönlüne göre versin… 5 Mayıs’ın bir önemi de Büyük Altay’ın 15:30’da oynayacağı Gümüşhane maçı. Şampiyonluk geliyor, çifte kutlama Alsancak’ta başlıyor ve İzmir’i kuşatıyor. Şampiyon Büyük Altay!

Haberin Devamı

***

İnanın çok üzgünüm. Efeler’in son dakikada yediği golle hayallerinin bir başka bahara kalması, tribündeki taraftarların hıçkırıkları hepimizin içini dağladı. Dersler çıkartalım ve yolumuza devam edelim. Bu sene olmadı, seneye inşallah… Ödemiş profesyonel ligi fazlasıyla hak ediyor.

***

Perşembe oynanan Bornova Yeşilova-Bayındırspor Play-Out maçının kazananı penaltılarla Bornova Yeşilova oldu. Bayındırspor’un hakkını teslim edelim, çok kaliteli bir takım, yazık oldu. Bu takıma 3 takviye yapılsın seneye 1. olarak BAL’a çıkar. Gelelim Bornova Yeşilova’ya… Futbolun ilahları onların yanındaydı ve kazandılar. Geçmiş, geçmişte kaldı. Takılmayalım ama futbolcuların çoğunu da postalayalım. Rızkını başka yerlerde arasınlar, kusura da bakmasınlar. Alın terine saygımız sonsuz elbet. Bu futbolcu yapısı Yeşilova’nın ruhuna uymadı. Her neyse, her şeyin bir çözümü vardır. Bornova Yeşilova’nın yeri profesyonel ligdir! Torbalıspor - İzmirspor maçı yarın Atatürk Stadı’nda. Güzel bir maç olacak; kesinlikle izlenir.

***

İzmir 2. Amatör Küme’de mücadele dolu dizgin ilerliyor. İlk iki için mücadele son düdük çalana kadar devam edecek gibi. 1. Grup’ta Foça BLD Bağarası, Yeni Bağarası, Çakmaklı ve Yahşelli 2. Grup’ta ise Evka-5, Çiğli Esentepe, Şemiklerspor şampiyonluğa yakın adaylar. Tüm ekiplere başarılar.