Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Ege’deki en büyük ivmenin rengi 2 sezondur siyah ve beyaz. Evet; BÜYÜK ALTAY geliyor. Özden Töraydın ile 2’de 2 yapan Altay, bu hafta Pendik’i haftaya da Gümüşhane’yi yenip İzmir'de şampiyonluk kupasını kaldıracak. Benim yolum, şampiyonluğun yoludur diyen Başkan Özgür Ekmekçioğlu ve ekibine bir alkışta bizden.

***

Evet son düzlüğe girdik. ‘‘İşte geldi ilkbahar, ayrılık yaklaşıyor’’ şarkısını mırıldanmaya başladık bile...! Sevinenler, başka bir bahara diyenler, üzülenler, üzülmüş gibi görünenler… Her neyse… Vazgeçmeyip şimdiden şampiyonluk hesapları yapan yöneticileri kutluyoruz.

Haberin Devamı

Tebrik kısmının ardında kısa bir serzeniş… Şunu unutmayın dostlar; Koskoca Ege’de hoca mı kalmadı? Hep aynı nakarat, denenmiş-başarılı olamamış, aşı tutmamış teknik adamları ve oyuncuları transfer eden yöneticilere sesleniyorum. Kâhin olmaya gerek yok; Sonuç şimdiden belli!

***

Gelelim Efeler’e… Pazar günü olmadı. Evet farklı yenilmiş olabilirsiniz. Ancak ne demiş, HZ. Mevlana: ‘‘Dünle beraber gitti düne ait ne varsa, bugün yeni şeyler söylemek gerek.’’

Son sözümüzü Antalya'da söyleyeceğiz ve Nevşehir'i yenip Ödemiş'e yıllardan sonra özlenen o şampiyonluk kupasını getireceğiz. Bu Pazar Ödemişli dostlar ve tüm İzmir Antalya’da son düdüğe tek yürek olacak. Biz inanıyoruz ve Şampiyon ÖDEMİŞ diyoruz!

***

Pazar günü ay, akrep burcuna giriyor ve Pazartesi günü de aynı burçta dolunay meydana geliyor. Boğadaki güneş, aktepteki ayı aydınlatacak. Kısacası ben demekten sıyrılıp ‘‘BİZ’’ demeyi deneyimleyeceğimiz bir dönem başlıyor. Bu pazar müsabakalara çıkarken; Takım ruhunu ve paylaşımı yakalayıp, ‘‘Ben’’den ‘‘Biz’’e dönüşebilen takımlarımızın başarısı kaçınılmazdır.

Astro Özgecan'a teşekkürler.