BursaİNEGÖL'DE AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

İNEGÖL'DE AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

25.02.2014 - 13:30 | Son Güncellenme:

.

İNEGÖLDE AK PARTİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, AK Parti'nin meclis üyesi adayları tanıtıldı.
Kahvaltılı basın toplantısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile meclis üyeliği adayları katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, 30 Mart seçimlerine 35 gün kaldığını belirterek, “Yaklaşık 1 ay önce seçim çalışmalarımıza başladık. Bugüne kadarki tempo biraz düşüktü. Önümüzdeki günlerde bu tempo daha da artacaktır. Bugüne kadar gitmiş olduğumuz her STK ziyaretinde, her spor kulübü ziyaretinde, her köyde ve gittiğimiz her köşede, bizden önceki ev sahibi durumundaki arkadaşlarımızın konuşmalarına şahit olmak bizleri mutlu ediyor. Belediye başkanımızın gidip de teşekkür almadığı bir ortama denk gelmedik. Halkımız, önümüzdeki dönemde de inşallah bu çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyor” dedi.
29 günde bir çok yeri ziyaret ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Mahalli seçimlere 34 gün kaldı. Köy ziyaretlerimiz de bir taraftan başladı. Gittiğimiz her yerde başbakanımıza, AK Parti’ye olan teveccüh, partimize karşı yapılan haksızlıklara karşı tepki, bizim ortaya koyduğumuz hizmetleri sahiplenme gibi birçok güzellikleri gördük. Bizi sıkıntıya sokacak hiçbir olayla karşı karşıya kalmadık. Her daim hüsnü kabulle karşı karşıya kaldık. Biz, gittiğimiz yerlerde projelerimizi anlatıyoruz. Yaptıklarımızı, yapacaklarımız anlatıyoruz. İsteriz ki, tüm siyasi partilerimiz bu zenginlikleri ortaya koyabilsin. Diğer partiler de bunlara başladı. ‘Fuar Alanı’nı söylemeyen partimiz yok gibi. Maalesef projelerden ziyade doğruluğu belli olmayan bazı konuların, proje gibi anlatılmasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 17 Şubatta listelerimizi teslim ettik. Üzerinde çalıştık. Farklı yorumlar yapıldı. Biz işlerinde başarılı, sosyal ilişkilerde başarılı, camialarında sevilen, İnegöl’ün mozaiğini ortaya koyabilecek bir listeyi nasıl yapabiliriz düşündük. Bu konuda çok büyük bir hüsnü kabul gördük. Birileri partimizde yer almak istedi. Bu partinin kapıları herkese açık. Bizim partimizin aday belirlemede de kriterleri var. Bu listeler ilde de, genel merkezde de masaya yatırıldı. Nihayetinde en doğrusu yakalanmaya çalışıldı. 31 tane birbirinden temiz, kaliteli isim bir araya geldi. 4 hanım adayımız var. Hanımlarla ilgili projeleri, çalışmaları var. Genç kardeşlerimiz var. Tecrübeli isimlerimiz var” diye konuştu.
Adayların tanıtılmasının ardından İnegöl’e bağlı Dipsizgöl ve Deydinler köylerinden gelerek AK Partiye üye olan, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 177 kişiye parti rozetleri takıldı.

KEŞFETYENİ
Yıllar önce ölümden döndü yürek yakan paylaşım! 'Ben anneme bakacaktım'
Yıllar önce ölümden döndü yürek yakan paylaşım! 'Ben anneme bakacaktım'

Cadde | 06.05.2025 - 07:33

Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya'dan duygusal paylaşım geldi.

Yazarlar