DiyarbakırEğil Kaymakamı Hülür "Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü"ne layık görüldü

Eğil Kaymakamı Hülür "Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü"ne layık görüldü

07.01.2025 - 22:06 | Son Güncellenme:

Eğil Kaymakamı Hülür "Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü"ne layık görüldü

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Eğil Kaymakamı Volkan Hülür "Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü"ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan açıklamada, Eğil Kaymakamı Hülür'ün üstün hizmet ve başarılarıyla devlet idaresindeki örnek çalışmaları sayesinde ödüle layık görüldüğü bildirildi.

Açıklamada, Hülür'e ödülünü Ankara'da Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarafından verildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hülür, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tüm devlet yetkililerine teşekkür ederek, "Bu ödül, sadece benim değil birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarımın, Eğil halkının ve bu topraklara hizmet etmeyi kendine borç bilen herkesin başarısıdır. İnşallah bu ödül bizlere daha büyük projeler ve hizmetler için ilham kaynağı olacaktır." ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
İrem Derici hamile mi? Çıkan haberlere fotoğrafla yanıt verdi
İrem Derici hamile mi? Çıkan haberlere fotoğrafla yanıt verdi

Cadde | 05.05.2025 - 07:46

Ünlü şarkıcı İrem Derici, hamile olduğu yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Yazarlar