GaziantepUĞUR’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

UĞUR’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

16.08.2015 - 17:49 | Son Güncellenme:

.

UĞUR’DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur ve ilçe teşkilatı üyeleri, Ahmet Uzer ve Ökkeş Eruslu’yu ziyaret etti.
Ak partinin 14. Yılı münasebetiyle Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Halil Uğur, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler sonrasında değerlendirmelerde bulunan Uğur, "Şu anda ülkemizin son 13 yılda siyasi ve ekonomik istikrarı bu güne kadar tek başına sürdürmüştür. Ülke ekonomisine hızlı bir ivme kazandırmıştır. Bu gün terör saldırıları nedeniyle daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.
Siyaset çizgisini hep koruduklarını söyleyen Uğur " 14 yıl önce kurulduğumuzda "Ne kandıran ve kandırılan olmayacağız" demiştik. "Hep dürüst bir siyaset yapıyoruz" dedik ve yaptık. Bu gerçekçi vaatlerle bu ülkeye 2023’e daha güçlü ekonomi ve siyasi hedefiyle taşımak istiyoruz. İnşallah güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'

Cadde | 20.06.2025 - 06:31

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay, Instagram'ı sık kullanan ünlülerin başında geliyor. Yeni paylaşım yapan Nefise Karatay, yaşadığı değişimle dikkatleri çekti.

Yazarlar