İstanbulAJet, 38 ek sefer düzenleyecek

AJet, 38 ek sefer düzenleyecek

27.03.2025 - 14:48 | Son Güncellenme:

AJet, 38 ek sefer düzenleyecek

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)- AJET, bayram tatilini yurt içi ve yurt dışı tatil noktalarında değerlendirmek isteyen vatandaşların bilet taleplerini yerine getirmek için 38 ek sefer düzenleyeceğini açıkladı. Yolcu yoğunluğu ise Kıbrıs ve Antalya uçuşlarına yaşanıyor.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram tatilini tatil noktalarında değerlendirmek isteyen vatandaşların yolculukları yarın akşam mesai bitimiyle itibariyle başlıyor. Yolcuların daha rahat seyahat edebilmesi için İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilileri terminal içerisinde personel sayısını arttırarak havalimanı girişlerinde ve check-in kontuarlarında yoğunluk yaşanmamasını sağlayacak. Uçakla seyahat edecek vatandaşların yoğun bilet taleplerine karşı ise havayolu şirketleri ise bayram nedeniyle ek sefer düzenleme kararı aldı. Havayolu şirketlerinden AJet, bu dönemde 38 ek sefer düzenleyeceğini açıkladı. Yolcuların en çok ilgi gösterdiği uçuş noktaları ise Antalya ve Kıbrıs oldu.

KEŞFETYENİ
Eski sevgilisi ölümle tehdit etmişti! Karar verildi
Eski sevgilisi ölümle tehdit etmişti! Karar verildi

Cadde | 01.06.2025 - 14:16

Sosyal medyada Danla Bilic adıyla bilinen fenomenin, şiddet gördüğü ve dayısını tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan eski erkek arkadaşı Berk Çetin, hakkında karar verildi.