NiğdeŞEHİT OKAN ACAR’IN ANNESİ: "SENİN EVİN BURASI KALK OĞLUM"

ŞEHİT OKAN ACAR’IN ANNESİ: "SENİN EVİN BURASI KALK OĞLUM"

23.07.2015 - 16:51 | Son Güncellenme:

.

ŞEHİT OKAN ACAR’IN ANNESİ: SENİN EVİN BURASI KALK OĞLUM

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şehit olan Okan Acar’ın naaşı helallik alınması için annesinin oturduğu apartmanın önüne getirildi. Oğlunun naaşı cenaze arabasıyla götürülen anne Zehra Acar’ın "Senin evin burası kalk oğlum evine geldin" diye bağırması kalabalığı duygulandırdı.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde arkadaşı Feyyaz Yumuşak ile birlikte şehit olan Okan Acar’ın naaşı Nevşehir Havaalanından Niğde Devlet Hastanesi morguna getirildi. Morgdan alınan cenaze şehidin evi olan Selçuklu Mahallesi Taşkın Sokak Selçuklu Sitesi önüne getirildi. Burada cenazeye katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, anne Zehra Acar’a tayizede bulundu.
Helallik alınmasından sonra şehit Okan Acar’ın naaşı cenaze arabasına konulurken, anne Zehra Acar, oğlunun fotoğrafını ve cenaze arabasını tutarak bir süre yürüdü. Kadın polis memurları tarafından minibüse bindirilen anne Zehra Acar’ın minibüsün penceresinden, "Senin evin burası, kalk oğlum evine geldin" diye seslenmesi cenazeye katılan kalabalığı duygulandırdı.
Aileden ve yakınlarından helallik alınmasından sonra şehit Okan Acar’ın naaşı, cenaze namazının kılınması için Niğde Merkez Dışarı Camii’ne götürüldü.

KEŞFETYENİ
Sinem Ünsal özel diyetini açıkladı! 'Dönüm noktam oldu'
Sinem Ünsal özel diyetini açıkladı! 'Dönüm noktam oldu'

Cadde | 11.05.2025 - 16:22

Uzak Şehir dizisiyle yıldızı parlayan Sinem Ünsal, fitliğiyle de dikkatleri çekiyor. Özel diyet yapan güzel oyuncu dönüm noktasını açıkladı.

Yazarlar