Kendin Yap Çoraptan oyuncak kedi yapımı

Çoraptan oyuncak kedi yapımı

21.04.2015 - 16:04 | Son Güncellenme:

Çoraplardan oyuncak yapmak çok zevkli çocuklar küçükken oyuncak bebekten köpeklere özellikle maymunlara neler yaptım neler.

Çoraptan oyuncak kedi yapımı

Bu konuda ders verebilecek ustalıkta sayılırım bir zamanlar yaptığım çorap oyuncaklar ı buradan görebilirsiniz. Çoraplardan oyuncak yapmanın artıları, ucuz olması, sağlam olması ve her zaman elinizin altındaki malzemelerden yapılmış olması tabi çorap desen ve renk seçeneklerinin sınırsız olması saymıyorum bile.

Haberin Devamı

Çoraplardan oyuncak yapmak çok zevkli çocuklar küçükken oyuncak bebekten köpeklere özellikle maymunlara neler yaptım neler. Bu konuda ders verebilecek ustalıkta sayılırım bir zamanlar yaptığım çorap oyuncaklar ı buradan görebilirsiniz.

Çoraplardan oyuncak yapmanın artıları, ucuz olması, sağlam olması ve her zaman elinizin altındaki malzemelerden yapılmış olması tabi çorap desen ve renk seçeneklerinin sınırsız olması saymıyorum bile. Ara verdiğim çoraptan oyuncak yapma işinin değişik modellerini görünce seviniyorum hem basit hem de çocukların çok seveceği ucuz oyuncaklar hele çocuklarla beraber yapmak hala zevk bu da hem basit hem de çok zevkli bir çalışma.İşte size kıvrılıp uyuyan bir kedinin adım adım yapılışı

Haberin Devamı


www.annekaz.com
www.annekaz.com

Yazarlar