Stil H&M Kumsalda

H&M Kumsalda

02.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hazırladığı yeni koleksiyon ve kampanyalarla şu an hepimizin en favori markası olan H&M, 2012 yazı için hazırladığı mayo ve bikinilerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor!..

H&M Kumsalda

Marni ile birlikte hazırladığı koleksiyon ile sürekli gündemimizde olan H&M, güneşe hasret kaldığımız günlerde, mayo ve bikinilerden oluşan deniz giyim koleksiyonunun kampanya görsellerini bizle paylaşarak, bize yaz günlerinin enerjisini geçirmeyi başardı.

Haberin Devamı

H&M Kumsalda

Mayo ve bikinilerde önümüzdeki yaz döneminde en çok göreceğimizi düşündüğümüz, hayvan desenleri, bir kabileye aitmişçesine tasarlanan parçalar, straplez olarak kullanılabilecek bikinilerin yanı sıra, farklı detaylarla zenginleştirilmiş mayolardan oluşuyor. 2012 ilkbahar/yaz sezonu için neredeyse tüm markaların koleksiyonlarında pastel tonları görmüştük; H&M bu trende, hazırladığı mayo ve bikinilerde de sadık kalarak, takipçilerini kendine birkez daha aşık etmeyi başarmış.

H&M Kumsalda

Herkesin kendi vücuduna ve tarzına göre parçalar bulabileceği koleksiyon oldukça zengin. Basit çizgilerle hazırlanmış, şık, seksi ve feminen parçalar; fırfırlar, göz yormayan desenler, saç bantları, şifon gömlekler ve neon pembesi, bej, beyaz, siyah, koyu gri, mavi, mor renkleri ve çiçek desenleriyle taçlandırılarak, moda tutkunu kadınların deniz kenarında da stil sahibi olması sağlanmış.

Haberin Devamı

H&M Kumsalda

Eğer siz de bizim gibi şimdiden deniz kenarında geçireceğiniz anların hayalini kuruyorsanız, şimdiden favori H&M tatil parçalarınızı alışveriş listesinize eklemenizi öneriyoruz!:)

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Yazarlar