Açılış Maçı

Açılış Maçı

Son dakika açılış maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açılış maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açılış maçı haber sayfamızda...

Açılış Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.887 açılış maçı haberi bulunmuştur.
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? EURO 2024'e sayılı günler kala turnuvanın favorileri sıralaması ortaya çıktı. Türkiye'nin 24 takımlı organizasyondaki yeri dikkat çekti.
29.03.2024 EURO 2024
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası!
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası! Afrika’da iki yılda bir düzenlenen Uluslar Kupası, kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor. Avrupa kulüplerinin önemli futbolcularından haftalarca uzak kalmasına neden olacak dev turnuva, bu takımları büyük bir endişeye sevk ediyor.
7.01.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri eski dostlar! Çekya'yı gözümüze kestirdik
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri eski dostlar! Çekya'yı gözümüze kestirdik Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz, Çekya ve play-off c yolundan gelecek takımla aynı grupta yer aldı. Ay-yıldızlıların hali hazırda belli olan rakipleri, müthiş geri dönüşlere imza attığı EURO 2008 grubundaki ekiplerden oluştu.
3.12.2023 EURO 2024
A Milli Takım'ın EURO 2024'teki grubu yarın belli olacak! İşte muhtemel rakipler
A Milli Takım'ın EURO 2024'teki grubu yarın belli olacak! İşte muhtemel rakipler A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki grubu yarın Hamburg'da çekilecek kurayla belli olacak.
1.12.2023 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri 2 Aralık'ta belli olacak!
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri 2 Aralık'ta belli olacak! Letonya'yı 4-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. A Milli Futbol Takımı'nın mücadele edeceği EURO 2024'e dair ayrıntılar ortaya çıktı.
15.10.2023 Milli Takım
Letonya maçı öncesi Montella'dan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı!
Letonya maçı öncesi Montella'dan sürpriz İrfan Can Kahveci kararı! A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Konya’da Letonya ile karşılaşacak. Kritik mücadele öncesi Ay-Yıldızlıların teknik direktörü Montella'dan sürpriz bir karar geldi.
15.10.2023 Milli Takım
Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır? Avrupa Şampiyonası bileti için rakip Letonya
Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır? Avrupa Şampiyonası bileti için rakip Letonya Hırvatistan zaferiyle EURO 2024'e katılma yolunda büyük bir avantaj yakalayan Milli Takım'da gözler Letonya maçına çevrilmiş durumda. Kritik maç öncesi 'Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır?' sorusu gündeme geldi. İşte EURO 2024 Elemeleri D Grubu puan durumu, ihtimaller ve Türkiye'nin muhtemel 11'i...
15.10.2023 Milli Takım
Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu
Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu EURO 2024 Elemeleri'nde D Grubu'nda bulunan A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan'ı mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Galibiyetin ardından 'Türkiye, EURO 2024'e nasıl katılır?' sorusu gündeme geldi. İşte EURO 2024 Elemeleri D Grubu puan durumu ve ihtimaller...
13.10.2023 Milli Takım
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
Manchester United - Galatasaray: 2-3
Manchester United - Galatasaray: 2-3 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 2'nci haftasında Manchester United, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmada iki kez geriye düşen Aslan, Old Trafford'dan 3-2'lik zaferle ayrıldı.
4.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Tete ile ilgili Ukrayna kulübü Shakhtar Donetsk'in CEO'su Sergei Palkin, açıklamalarda bulundu. FIFA'ya şikayette bulunduklarını dile getiren Palkin, tazminat maddesi hakkında bilgi verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Selçuk Şahin detayı
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Selçuk Şahin detayı Başkent temsilcisi, genç teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
3.10.2023 Ankaragücü
Süper Lig şampiyonunu tahmin ettiler! Fark sadece 1 puan
Süper Lig şampiyonunu tahmin ettiler! Fark sadece 1 puan Üst üste elde ettikleri galibiyetlerle ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray şimdiden şampiyonluk yarışına girmişken sezonu hangi takımın zirvede bitireceğine yönelik çok konuşulacak bir tahmin geldi. İşte detaylar...
4.10.2023 Süper Lig
Mehmet Akif Üstündağ, büyük sürprizi duyurdu! Futbol stadyumunda açılış maçı
Mehmet Akif Üstündağ, büyük sürprizi duyurdu! Futbol stadyumunda açılış maçı VNL ve Avrupa Şampiyonası’nda tarihi zaferler elde eden ve son olarak Olimpiyat elemelerini de zirve de tamamlayan Filenin Sultanları, gözünü yeni hedeflere çevirirken Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 2026'da ev sahipliği yapacağımız Avrupa Şampiyonası için konuştu.
3.10.2023 Voleybol
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
29.09.2023 Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının tarihini açıkladı. Büyükekşi, kulüplerin final mücadelesini yurt dışında oynamak istediğini dile getirdi.
26.09.2023 Süper Lig
Şenol Güneş: Yeni sezona kazanarak başlayalım
Şenol Güneş: Yeni sezona kazanarak başlayalım Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş bugün Karagümrük’e konuk olacakları maç öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu, “Futbolda her maç ve her rakip önemlidir. İşimizi her zaman ciddiye almak ve sıkı çalışmak zorundayız. Yeni sezona kazanarak başlayalım” diye konuştu.
14.08.2023 Beşiktaş
Nenad Bjelica: "Çileli bir galibiyet aldık"
Nenad Bjelica: "Çileli bir galibiyet aldık" Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Antalyaspor karşısında çileli bir galibiyet aldıklarını belirterek, taraftarların aldıkları 3 puanın mimarlarından olduğunu söyledi.
12.08.2023 Futbol
Joao Tralhao: "Takım olarak kalitemizi gösterdik"
Joao Tralhao: "Takım olarak kalitemizi gösterdik" Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, Trabzonspor maçının ardından, mağlubiyete rağmen kaliteli bir takım olduklarını ortaya koyduklarını söyledi.
12.08.2023 Futbol
Trabzonspor umut dolu! Hedef galibiyetle başlamak
Trabzonspor umut dolu! Hedef galibiyetle başlamak Süper Lig’de başarısız bir sezonu geride bırakan ve kadrosunda büyük bir değişime giden bordo-mavililer, yeni dönemi Antalyaspor galibiyetiyle açmak istiyor.
11.08.2023 Trabzonspor
Yeni Zelanda'da Kadınlar Dünya Kupası öncesi silahlı saldırı: 2 ölü, 6 yaralı
Yeni Zelanda'da Kadınlar Dünya Kupası öncesi silahlı saldırı: 2 ölü, 6 yaralı Yeni Zelanda’nın Auckland kentinin merkezinde, FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nın başlamasına saatler kala yaşanan silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti.
20.07.2023 Dünya
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak İlk kez 32 takımla gerçekleştirilecek olan FIFA Kadınlar Dünya Kupası; yayıncılık, seyirciler ve finansal açıdan da ilklere sahne olacak. Avustralya-Yeni Zelanda ev sahipliğindeki dev organizasyon, kadın futbolunda tarihe bir sıçrama tahtası olarak geçecek.
30.04.2023 Futbol
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com!
NBA playoff'larında da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Açılış Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.