Beinsports

Beinsports

Son dakika beinsports haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beinsports gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beinsports haber sayfamızda...

Beinsports

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 beinsports haberi bulunmuştur.
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Eurocup
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı'ya teklif! İşte önerilen rakam
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı'ya teklif! İşte önerilen rakam Siyah-beyazlı kulüp, başarılı performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı için Adana Demirspor'a teklif yaptı.
24.12.2023 Beşiktaş
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan talimatlara aykırı mı hareket etti? Gerçek ortaya çıktı
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan talimatlara aykırı mı hareket etti? Gerçek ortaya çıktı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan bordo-mavili kulübün Başkanı'nın İstanbulspor maçında tribünde yer alması tartışmalara neden oldu.
20.12.2023 Trabzonspor
ÖZEL | Fenerbahçe'den derbi sonrası Atilla Karaoğlan hamlesi! TFF'den cevap bekleniyor
ÖZEL | Fenerbahçe'den derbi sonrası Atilla Karaoğlan hamlesi! TFF'den cevap bekleniyor Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, maçın hakemi Atilla Karaoğlan için TFF'ye başvuruda bulundu.
11.12.2023 Fenerbahçe
Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'den ayrılılş sürecini anlattı! Comolli ve Erol Bulut itirafı: Çok saçmaydı, ağlayacaktım
Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'den ayrılılş sürecini anlattı! Comolli ve Erol Bulut itirafı: Çok saçmaydı, ağlayacaktım Fenerbahçe altyapısında adından söz ettirdikten sonra sarı-lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrılan Ömer Faruk Beyaz, o dönemde yaşadıklarını ilk kez anlattı. Genç futbolcu, Comolli, Erol Bulut ve Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Hatayspor
90+1'de Bailly ile Mert Günok arasında ilginç diyalog! Tecrübeli savunmacı özür diledi
90+1'de Bailly ile Mert Günok arasında ilginç diyalog! Tecrübeli savunmacı özür diledi Beşiktaş konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 yenerken, siyah-beyazlı ekibin Fildişi Sahilli savunmacısı ile kaleci Mert Günok arasında ilginç diyalog yaşandı.
25.09.2023 Beşiktaş
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi
A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Stefan Kuntz'la yolların ayrıldığı belirtildi.
20.09.2023 Milli Takım
Kayserispor-Galatasaray maçında tartışmalı pozisyon! Kırmızı kart yorumu
Kayserispor-Galatasaray maçında tartışmalı pozisyon! Kırmızı kart yorumu Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yeni sezonun ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak beklenen başlangıcı yapamadı. Bein Trio ekibi, Kayserispor-Galatasaray karşılaşmasının tartışmalı pozisyonlarını ve Halil Umut Meler'in performansını değerlendirdi.
13.08.2023 Kayserispor
Beşiktaş'tan Lyanco'nun ardından bir transfer daha! Yıldız oyuncu yarın İstanbul'a geliyor
Beşiktaş'tan Lyanco'nun ardından bir transfer daha! Yıldız oyuncu yarın İstanbul'a geliyor Uzun süren sessiz bekleyişin ardından Lyanco için Southampton'la anlaşma sağlayan Beşiktaş kurmayları transferde vites artırdı. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız oyuncunun kulübüyle el sıkıştı. Bonservis bedeli belli oldu.
19.07.2023 Beşiktaş
Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı! İmzaların atılması an meselesi
Galatasaray sol bek transferinde sona yaklaştı! İmzaların atılması an meselesi Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray aradığı sol beki buldu. Yayıncı kuruluş, sarı-kırmızılıların transferi yakın zamanda açıklayabileceğini öne sürdü.
27.06.2023 Galatasaray
Nenad Bjelica ilk maçında Trabzonspor'da bir ilki yaşadı!
Nenad Bjelica ilk maçında Trabzonspor'da bir ilki yaşadı! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Kırmızı-beyazlılar karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken Trabzonspor'un Hırvat teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililerin başında çıktığı ilk karşılaşmada bir ilki yaşadı.
21.04.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Larsen şoku! Hastaneye götürüldü
Trabzonspor'da Larsen şoku! Hastaneye götürüldü Trabzonspor'da Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Stryger Larsen, travma sebebiyle hastaneye götürüldü.
20.04.2023 Trabzonspor
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlı oyuncuya salvo: Bu çocuğun problemi var!
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlı oyuncuya salvo: Bu çocuğun problemi var! Beşiktaş'ın efsane golcüsü ve Beinsports yorumcusu Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı oyuncuya kötü oyunundan dolayı eleştiri getirdi.
17.04.2023 Beşiktaş
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararını TFF'ye bildirdik
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararını TFF'ye bildirdik Depremden etkilenen en çok etkilenen kulüplerin başında Hatayspor ve Yeni Malatyaspor geliyor. Malatya ekibinin Başkanı Ahmet Yaman ligden çekilme kararı aldıklarını ve bunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini açıkladı.
10.02.2023 1.Lig
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Ümraniyespor'u 3-2 mağlıp etti. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi attığı 2 golle maçın adamı olurken dünya basını Arjantinli yıldıza övgüler yağdırdı.
2.02.2023 Galatasaray
ÖZEL - MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti
ÖZEL - MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti MHK Başkanı Sabri Çelik, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı toplantının ardından istifa etti.
28.01.2023 Futbol
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon: Kırmızı kart!
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon: Kırmızı kart! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası Beşiktaş-Alanyaspor maçıyla açıldı. Siyah-beyazlılar rakibini 3-0 mağlup etti. Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakemler değerlendirdi.
28.01.2023 Beşiktaş
Şansal Büyüka: Yıldızınız çoksa o kadar parlarsınız
Şansal Büyüka: Yıldızınız çoksa o kadar parlarsınız Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı 'Şansal Büyüka ile dobra dobra' köşesinde değerlendirdi.
25.01.2023 Süper Lig
Alkışlar Nuri Şahin'e! Futbolcularına izin vermedi
Alkışlar Nuri Şahin'e! Futbolcularına izin vermedi Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in 2-1'lik Fenerbahçe yenilgisi sonrası soğukkanlı ve sportmence davranışları sosyal medyada takdirle karşılandı.
6.01.2023 Antalyaspor
Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar: VAR'ın karışma ihtimali yok!
Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyonlar: VAR'ın karışma ihtimali yok! Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında hakem kararları gündem oldu. Fenerbahçe'nin Rossi ile bulduğu fakat faul gerekçesiyle iptal edilen gol ve Antalyaspor'un Fernando ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken bu pozisyonlar büyük tartışmalara yol açtı. Süper Lig'de Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın hakem kararlarını beIN Trio ekibi değerlendirdi.
4.01.2023 Fenerbahçe
Gaziantep FK - Beşiktaş: 1-1
Gaziantep FK - Beşiktaş: 1-1 Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş, Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele Figueiredo ve Weghorst'un karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
25.12.2022 Gaziantep FK
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Büyüleyici, harika!
Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Büyüleyici, harika! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Alanyaspor'a karşı 1 gol 1 asistlik performansıyla maça damga vurdu. Fransız basını Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı.
24.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Erden Timur'dan Fenerbahçe örneği! 'Bezdirdiniz, yeter'
Galatasaray'da Erden Timur'dan Fenerbahçe örneği! 'Bezdirdiniz, yeter' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Timur, VAR kararları ve hakem yönetimi hakkında eleştirilerde bulunurken, Fenerbahçe örneği verdi. Öte yandan Timur, Anadolu Efes forması giyen hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.
21.10.2022 Galatasaray
Hamsik'ten Abdullah Avcı'ya şok tepki! Maçtan sonra hemen paylaştı
Hamsik'ten Abdullah Avcı'ya şok tepki! Maçtan sonra hemen paylaştı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı, liderlik fırsatını tepti. Yusuf Yazıcı'nın kötü performansı nedeniyle ıslıklandığı gecede Marek Hamsik'in teknik direktör Abdullah Avcı'ya tepkisi çok konuşuldu.
11.10.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Beinsports ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.