Ezeli Rekabet

Ezeli Rekabet

Son dakika ezeli rekabet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ezeli rekabet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ezeli rekabet haber sayfamızda...

Ezeli Rekabet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 582 ezeli rekabet haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'a sert eleştiri: Ezeli rekabetin geldiği hale bak
Fenerbahçe ve Galatasaray'a sert eleştiri: Ezeli rekabetin geldiği hale bak Galatasaray ve Fenerbahçe sezon başlamadan saha dışında rekabete başladı. Yapılan transferlerle kulüpler kendi taraftarlarına mesaj verirken iki camia arasında bir yandan münazara tartışması yaşanıyor. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı köşesinde önemli noktalara dikkat çekti. Anıklı öte yandan Galatasaray'ın rakibi Olimpija Ljubljana için ilginç bir benzetmede bulundu.
8.08.2023 Galatasaray
Beyoncé  vs Taylor Swift
Beyoncé vs Taylor Swift Müzik dünyasının iki efsanesi Beyoncé ve Taylor Swift, bu kez eş zamanlı dünya turneleriyle gündemde. Swift’in Eras Tour’u ABD’de, Beyonce’nin The Renaissance isimli programı Avrupa’da başladı bile. İki yıldız arasındaki ezeli rekabete yakından bakalım.
1.07.2023 Pazar
Ezeli rakiplerden ebedi dostluk; taraftarlar, depremzedeler için tek yürek
Ezeli rakiplerden ebedi dostluk; taraftarlar, depremzedeler için tek yürek Trabzonspor’un, gelirini depremzedelere bağışlayacağı Basel maçını izlemek için kente akın eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlar, bordo mavilililerle buluşup, kucaklaştı. Trabzonspor müzesini gezen taraftarlar, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası, birliktelik, kardeşlik ve dostluk mesajları verdi.
16.02.2023 Trabzonspor
İzmir, ayrışmayacak  bütünleşecek
İzmir, ayrışmayacak bütünleşecek Göztepe ile Altay arasında oynanan derbi maçta yaşanan üzücü iki hadisenin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, başkanları Egemenlik Evi’nde konuk etti. Soyer, “Hepimiz, gönül verdiğimiz renklerin sevdalısıyız. Gerçekleşenler, dostluğumuzu zedelemez aksine güçlendirir. Olayları hafızalardan silmek için başkanlar, futbolcular ve aileleriyle büyük bir organizasyonda buluşmak istiyoruz” dedi
1.12.2022 Ege
Mehmet Abbasoğlu: Avrupa şampiyonluğu neden olmasın?
Mehmet Abbasoğlu: Avrupa şampiyonluğu neden olmasın? Kadın futboluna sponsorluklarıyla damgasını vuran Petrol Ofisi’nin CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Fenerbahçe ve Galatasaray’ı birleştirebilirsek kutuplaşmayı her alanda ortadan kaldırabiliriz” dedi. Abbasoğlu, “Galatasaray’ın UEFA Şampiyonluğu üzerinden 22 sene geçti. Kadınlarda bu niye olmasın?” diye konuştu.
Taha Akgül dünya şampiyonu oldu! Altın madalya bizim
Taha Akgül dünya şampiyonu oldu! Altın madalya bizim Milli güreşçi Taha Akgül, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’ndaki milli güreşçiler ile millet olarak onur ve gurur duyduklarını söyledi. Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, “Tüm rakiplerime karşı ezici bir üstünlükle galip gelerek 3'üncü kez dünya şampiyonluğu madalyasına ulaştım. Gerçekten benim için belki de en değerli dünya şampiyonluklarından olabilir. 7 senenin ardından geldiği için, tekrardan gücümü bütün dünyaya gösterdiğim için de ayrıca bir yeri var” dedi.
16.09.2022 Güreş
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin şifreleri belli oldu! 3 puandan daha fazlası
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin şifreleri belli oldu! 3 puandan daha fazlası Ligde şampiyonluk iddiaları kalmayan Fenerbahçe ve Galatasaray, buna karşın çok hassas bir süreçten geçiyor. Başkanlardan hocalara kadar herkes için üç puandan fazlasını vaat eden bir maça çıkılırken, sarı-lacivertliler ayrıca ikincilik hedefine ulaşmayı amaçlıyor.
9.04.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas: Biz kimseden torpil istemiyoruz, ezeli rakibimizi ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz
Burak Elmas: Biz kimseden torpil istemiyoruz, ezeli rakibimizi ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan erteleme başvurusu hakkında açıklama geldi.
12.03.2022 Galatasaray
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde kuralar çekildi
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde kuralar çekildi Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonu fikstür çekimi Riva'da gerçekleştirildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, tarihlerinde ilk kez Turkcell Kadın Ligi'nde şampiyonluk için mücadele ederken ezeli rekabet bu sefer kadın futbolunda yaşanacak.
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ Şampiyonluk için Yarışacak
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ Şampiyonluk için Yarışacak Hayatın her alanında kadınlara destek veren Turkcell’in adını verdiği Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu fikstür çekimi Riva’da gerçekleştirildi. Türk futbolunun güzide kulüplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, tarihlerinde ilk kez Turkcell Kadın Ligi’nde şampiyonluk için mücadele ederken ezeli rekabet bu sefer kadın futbolunda yaşanacak.
Dev randevu! Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? GS - FB derbisi ne zaman?
Dev randevu! Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? GS - FB derbisi ne zaman? Süper Lig'in 13. haftasında dev derbi! Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Kaybedenin ağır yara alacağı mücadele için nefesler tutulurken sıklıkla "Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? GS - FB derbisi ne zaman?" diye soruluyor.
15.11.2021 Skorer
Galatasaray'dan 'ezeli rekabet ebedi dostluk' sponsorluk paketi
Galatasaray'dan 'ezeli rekabet ebedi dostluk' sponsorluk paketi Galatasaray, "Fenerbahçe ezeli rekabet ebedi dostluk sponsorluk paketi" hazırlandığını açıkladı.
5.10.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Şimdi 'Süper' oldu! Kadın futbolunda derbi zamanı
Son dakika haberi: Şimdi 'Süper' oldu! Kadın futbolunda derbi zamanı Kadın futbolunda tarihi bir sayfa açılıyor. Beşiktaş’ın son yıllardaki çıkışının ardından Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da en üst lige ‘merhaba’ diyor, ezeli rekabet yeni bir alana taşınıyor.
26.09.2021 Futbol
Son dakika - İskoçya’nın derbi heyecanı
Son dakika - İskoçya’nın derbi heyecanı EURO 2020’de iki favorisi olan D Grubu’nda büyük bir heyecan yaşanacak. İngiltere ve Hırvatistan liderlik için yarışırken İskoçya ile Çekya da sürpriz bir çıkış arayacak
8.06.2021 İskoçya
Ebedi dostluk nereden geliyor? Nerede bitiyor?
Ebedi dostluk nereden geliyor? Nerede bitiyor? Futbolda “ezeli rekabet, ebedi dostluk” kavramı birçok takım için kullanılır. Fakat bizim kullandığımız bu kavram, en çok Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçmektedir. Yıllardır söylenen bu Galatasaray - Fenerbahçe dostluğu nereden geliyor? Gelin Molatik olalım…
13.08.2020 Spor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2020 Futbol
Bakan Kasapoğlu'ndan dev maç öncesi dostluk mesajı
Bakan Kasapoğlu'ndan dev maç öncesi dostluk mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in 20'nci haftasında oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesinde dostluk ve fair-play çağrısı yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Gossip Girl geri dönüyor!
Gossip Girl geri dönüyor! Bir döneme damga vuran ve hepimizi ekrana kilitleyen Gossip Girl, hayatımıza geri dönüyor. 2007- 2012 yılları arasında yayınlanan tam 6 sezon süren ve New York cemiyetinin lise hayatını konu alan dizide, lise yıllarından çok Amerika şehir gençliğinin birbirleri arasında verdikleri güç savaşları dikkatimizi çekiyordu. Dizide herkes çok güzel, çok zengin ve çok sinsi!
15.11.2019 Ekran
Potada ezeli rekabet heyecanı
Potada ezeli rekabet heyecanı ING Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasındaki derbi maçta yarın Galatasaray Doğa Sigorta ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek.
Divan-ı harp!
Divan-ı harp! Fenerbahçe Başkanı’nın Terim’in tazminatıyla ilgili söylemiyle başlayan gerilim, farklı boyutlara geldi. Sarı-kırmızılı teknik adam, Koç grubunun işletmesindeki “Divan Restoranı”nın Türk Telekom Stadı’ndan çıkarılmasını istedi. Terim, 2. Başkan Yusuf Günay’a Kayseri dönüşü “Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim” dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Derbinin ardından anlamlı fotoğraf...
Derbinin ardından anlamlı fotoğraf... Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’de bugün oynanan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması sonrasında iki takımın başkanlarıyla anlamlı bir fotoğrafta bir araya geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu: "Her iki takımı da tebrik ediyorum"
Bakan Kasapoğlu: "Her iki takımı da tebrik ediyorum" Süper Lig'in 6'ncı haftasında golsüz beraberlikle sona eren Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Mehmet Kasapoğlu, açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Geldi gönlümün efendisi
Geldi gönlümün efendisi Kayıtta mıyız, son hazırlıklar; 3-2-1 oyun… Tabii ki film setinde değiliz ama son yıllarda bizlere yaşattıklarıyla film sahnelerini aratmayan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yine geldi buldu bizi. Hiç bırakmıyor ki, tam unutuyoruz derken yakamıza yapışıyor. Benden kopamazsınız diyor. Biz de ona diyoruz ki, “Olmaktan korktuğum yerdeyim, sendeyim” Doğru mu yapıyoruz emin değilim, sevmek yanlışsa bu da futbol adına en büyük doğrumuz olsun…
4.05.2021 Spor
Derbi öncesinde Bakan Kasapoğlu'ndan dostluk mesajı
Derbi öncesinde Bakan Kasapoğlu'ndan dostluk mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe, Ankaragücü - Gençlerbirliği ve Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmaları öncesinde, tribünde ve sahada dostluk çağrısında bulundu.
1.07.2020 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu'ndan derbi öncesi 'Fair-Play' vurgusu
Bakan Kasapoğlu'ndan derbi öncesi 'Fair-Play' vurgusu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi öncesinde Fair-Play çağrısında bulunarak, "Rekabet, centilmenlik, dostluk dolu bir müsabaka olmasını diliyorum. İnşallah iyi oynayan kazansın ama neticede kazanan dostluk olsun, birlik ve beraberlik olsun" dedi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ezeli Rekabet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.