Genç Odası

Genç Odası

Son dakika genç odası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genç odası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genç odası haber sayfamızda...

Genç Odası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.026 genç odası haberi bulunmuştur.
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Yeni yatırımla ihracatı artacak
Yeni yatırımla ihracatı artacak Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Weltew Home, yurt içi ve yurt dışındaki mağazalaşma sürecine devam ederken, 2024 yılında faaliyete başlayacak yeni fabrika yatırımı ile yıllık iş hacmini yüzde 100’e katlamaya hazırlanıyor.
25.05.2023 Ekonomi
50. şubesi hizmette
50. şubesi hizmette 41 yıldır bebek, çocuk ve genç odası sektörüne yön veren firmalar arasında yer alan Güler Orpak ve Zekeriya Orpak’ın sahibi olduğu Caploonba, 50’nci mağazasını İstinye Park AVM’de açtı.
1.02.2023 Ege
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri OKUL KOLEKSİYONU DeFacto, ‘Okula Dönüş’ koleksiyonuyla trendleri takip eden, tarzıyla fark yaratmayı seven tüm öğrencilerin okul stillerine eğlenceli bir dokunuş yapacak...
20.08.2022 Cadde
‘Sözümüzü tutuyoruz’
‘Sözümüzü tutuyoruz’ Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Yüzüncü Yıla Yüz Proje” vaatleri arasında yer alan Akçaköy Düğün ve Çok Amaçlı Salonu için çalışmalarını sürdürüyor.
23.05.2022 Ege
Son dakika... Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un evi ilk kez görüntülendi!
Son dakika... Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un evi ilk kez görüntülendi! İstanbul Ataşehir'de, Mimar Başak Cengiz'i kılıçla öldüren Can Göktuğ Boz'un evinin fotoğrafları ortaya çıktı. Evin oturma odasında duvarlara yapıştırılan A4 kağıtlarındaki yazılar ile masanın üzerindeki satranç, abaküs ve rubik küp gibi çok sayıda oyun aleti dikkat çekti. Duvara yapıştırılan kağıtlar arasında "herkes katil, kadın erkek, tartışma" gibi notlar da yer alıyor.
15.11.2021 Gündem
Maldan, açılışa hazır
Maldan, açılışa hazır Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği Maldan Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tamamlandı...
27.01.2021 Ege
Çıraklıkla adım attığı mobilya sektöründe 18 ülkeye ihracat başarısını yakaladı
Çıraklıkla adım attığı mobilya sektöründe 18 ülkeye ihracat başarısını yakaladı İzmir'de mobilyacı çırağı olarak başladığı iş hayatında Avrupa'nın önde gelen mobilya tesislerinden birini kuran Ali Fuat Gürle, 5 ülkede kendi mağazasını da açarak 18 ülkedeki evlerin çocuk ve genç odalarını döşüyor.
25.01.2021 Haberler
Duygu Delen olayında bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu
Duygu Delen olayında bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu Gaziantep'te erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Duygu Delen'in ölümüne ilişkin bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda, "Duygu Delen’in düşme anında bilincinin kapalı ancak canlı halde olduğu" tespitine yer verildi. Ayrıca vücudunda sert bir cisimle vurma sonucu olabilecek “ray tipi ekimoz” tespit edildi.
29.09.2020 Gündem
Göstergeler iyi beklenti pozitif
Göstergeler iyi beklenti pozitif Sanayide seyrin önemli göstergelerinden PMI endeksi temmuzda Şubat 2011’den bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Temmuz ayı ihracatı hazirana göre yüzde 11.5 artışla 15 milyar 12 milyon dolar oldu ve 2020’nin en yüksek değerine ulaştı. Enflasyon temmuzda beklentilerin altında artış gösterdi, yıllık enflasyon yüzde 12.62’den yüzde 11.76’ya geriledi.
5.08.2020 Ekonomi
Ev taşırken mağdur olmamak için bunlara dikkat!
Ev taşırken mağdur olmamak için bunlara dikkat! Tüketcilerin belki de en çok mağduriyet yaşadığı konulardan biri, evden eve nakliyat. Bir yerden başka bir yere taşınmak, anlaşılan fiyatın üzerinde fatura çıkartılması, hasar gören eşyalarınızın zararının temin edilmemesi ya da hırsızlık olayları gibi pek çok sorunu beraberinde getirebiliyor. Uzmanlar ise, hizmet alınacak nakliye firmasının gerekli belgelere sahip olması, iyi araştırılması ve nakliyeden önce sözleşme yapılması gerektiğinin altını çiziyor.
16.01.2020 Gündem
Yerli üretime 1.7 milyar TL ivme sağlandı
Yerli üretime 1.7 milyar TL ivme sağlandı 3 kamu bankası tarafından İvme Finansman Paketi’yle, temmuz sonu itibariyle 11 bin 500 firmaya 5.2 milyar TL kredi limiti tahsis edildiği ve 1.7 milyar TL’lik kredi kullandırıldığı bildirildi.
6.08.2019 Ekonomi
Temmuz ayının zam şampiyonu turlar oldu
Temmuz ayının zam şampiyonu turlar oldu Tüketici fiyatları bazında temmuzda bir önceki aya göre en yüksek fiyat artışı yüzde 29,18 ile yurt içi bir hafta ve daha fazla süreli turlar oldu.
5.08.2019 Ekonomi
Genç odaları için dekorasyon fikirleri
Genç odaları için dekorasyon fikirleri Genç odası dizayn ederken üzerinde durulması gereken ilk konu kullanılabilir olmasıdır. Uygulanması en zor fakat o kadar da eğlenceli olan genç odası dekorasyonu için "kendin yap" fikirleriyle yaratıcı püf noktaları yakalamak mümkün. İşte genç odaları için dekorasyon fikirleri...
1.03.2019 Kendin Yap
TOBB'lu indirim
TOBB'lu indirim TOBB, üyelerine, enflasyonla mücadele kapsamında indirim yapılacak ürünlerin listesini gönderdi. Gıdadan mazota, bebek bezinden elektriğe 400’ü aşkın kalemin bulunduğu liste, hükümetin öngördüğü 50 ürünü sekize katladı.
16.10.2018 Ekonomi
Çetmen Mobilya ile gençler okula hazır
Çetmen Mobilya ile gençler okula hazır Çetmen Mobilya, okula dönüş kampanyasıyla, yeni nesil tasarıma sahip genç odası takımlarını 1...
17.08.2018 Ege
Tunceli Valisi Sonel, onların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
Tunceli Valisi Sonel, onların hayallerini gerçeğe dönüştürdü Tunceli'de yaptığı başarılı çalışmalar ile halkın sevgisini kazanan Vali Tuncay Sonel, mektup projesiyle kaymakamlık ve valilik döneminde 6 kentte yetim ve öksüz 2 bin 828 çocuğun hayalini gerçekleştirdi.
17.04.2018 Gündem
Tunceli Valisi Sonel, onların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
Tunceli Valisi Sonel, onların hayallerini gerçeğe dönüştürdü Tunceli'de yaptığı başarılı çalışmalar ile halkın sevgisini kazanan Vali Tuncay Sonel, mektup projesiyle kaymakamlık ve valilik döneminde 6 kentte yetim ve öksüz 2 bin 828 çocuğun hayalini gerçekleştirdi.
17.04.2018 Gündem
‘Furniture’ ile mobilya sektörü dünyaya açıldı
‘Furniture’ ile mobilya sektörü dünyaya açıldı Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden firmaları aynı çatı altında buluşturan İstanbul Mobilya Fuarı (Furniture İstanbul) 7-12 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlendi. Fuarı, yerli ve yabancı 59 bin 64 kişi ziyaret etti. Fuarı; İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanısıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 84 ülkeden 4 bin 348 alıcı ziyaret etti.
14.11.2017 Ekonomi
Mosder’den 13. tasarım yarışması
Mosder’den 13. tasarım yarışması Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na  rekor başvuru yapıldı.
26.07.2017 Ekonomi
Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın
Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın Dekorasyonda sürekli yenilik yapmak hem zaman açısından hem de maddi açıdan külfetli olabilir...
18.03.2021 Dekorasyon
Odanıza Uygun Kitaplık Seçimini Nasıl Yapabilirsiniz?
Odanıza Uygun Kitaplık Seçimini Nasıl Yapabilirsiniz? Kitaplık ve raf sistemleri, ev veya ofis gibi iç mekanlara dekoratif bir hava katmasının yanı sıra, asıl amacı olan kitapların düzenli bir şekilde korunmasını sağlıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Genç Odalarını Daha Kullanışlı Hale Getirecek Dekorasyon Önerileri
Genç Odalarını Daha Kullanışlı Hale Getirecek Dekorasyon Önerileri Metrekare ölçüleri ne olursa olsun, küçük dokunuşlarla daha estetik ve ferah bir genç odası tasarlamak mümkün...
18.03.2021 Dekorasyon
Tuna Ev’den Yatak Odalarına Minimal Dokunuş
Tuna Ev’den Yatak Odalarına Minimal Dokunuş Tuna Ev, ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafeti yatak odalarına taşıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Genclerin hayatına dokunun!
Genclerin hayatına dokunun! Doğtaş, gençlerin ve çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla onların kendi dünyalarında var olan tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor
26.11.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Genç Odası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.