Hat-Trick

Hat-Trick

Son dakika hat-trick haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hat-trick gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hat-trick haber sayfamızda...

Hat-Trick

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.254 hat-trick haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick
Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile yıllara meydan okuyor! 72 saat içinde iki hat-trick Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 35 maçta 36 kez gol sevinci yaşarken, 12 asist katkısı sağladı.
3.04.2024 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo şov yaptı! Al Nassr 5 attı
Cristiano Ronaldo şov yaptı! Al Nassr 5 attı Suudi Arabistan Pro Lig'in 25'inci haftasında Al Nassr, Al Taee'yi 5-1 mağlup etti.
30.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok
Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında değerlendirdi. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Dindar, teknik direktör Okan Buruk'un açıklamasına da değindi.
12.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'a bomba gibi dönecek! 'Bu takıma borcum var'
Galatasaray'a bomba gibi dönecek! 'Bu takıma borcum var' Galatasaray'da beklenen randıman alınamayan yıldız oyuncu, kritik haftalar öncesi için vites yükseltti. Deneyimli futbolcunun yakın çevresine "Takımıma borcum var" dediği ve artık klasını göstermek istediği kaydedildi.
12.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
10.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 İspanya La Liga
Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi
Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi Brezilyalı efsane eski futbolcu Ronaldinho'nun, geçmişte Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğu ortaya çıktı
9.03.2024 Fenerbahçe
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da maç sonu 3'lüsü Kerem Demirbay'dan!
Galatasaray'da maç sonu 3'lüsü Kerem Demirbay'dan! Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçın ardından galibiyet 3'lüsünü Kerem Demirbay çektirdi.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Demirbay bir ilki başardı!
Galatasaray'da Kerem Demirbay bir ilki başardı! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaparak kariyerinde bir ilki başardı.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Wesley Sneijder'dan sonra bir ilk! Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası
Wesley Sneijder'dan sonra bir ilk! Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u konuk etti. Zorlu karşılaşmada şov yapan Kerem Demirbay, Wesley Sneijder'ın ardından bir ilke imza attı.
9.03.2024 Galatasaray
Feyyaz Uçar'dan Galatasaray itirafı! 'Unutamadığım bir anı'
Feyyaz Uçar'dan Galatasaray itirafı! 'Unutamadığım bir anı' Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
3.03.2024 Beşiktaş
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye golle geri döndü!
Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye golle geri döndü! Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde yeniden kadrosuna kattığı Serdar Dursun, sarı-lacivertlilere geri döndükten sonra çıktığı ilk maçta golle tanıştı.
17.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Edin Dzeko suskunluğunu bozdu!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko suskunluğunu bozdu! Süper Lig'in 25'inci haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde gol sevinci yaşayan Edin Dzeko'nun uzun süredir devam eden suskunluğu sona erdi.
11.02.2024 Fenerbahçe
Deniz Undav fırtınası! Almanya daveti yolda
Deniz Undav fırtınası! Almanya daveti yolda Bundesliga'nın resmi internet sitesinde Stuttgart forveti Deniz Undav'ın Almanya Milli Takımı'na davet edilebileceği yazıldı. Lige damga vuran oyuncu, daha önce Nagelssman ile görüştüğünü ve tercihini Almanya'dan yana yapacağını dile getirmişti.
4.02.2024 Almanya Bundesliga
Yok artık Krzysztof Piatek! Süper Lig'e damga vurdu
Yok artık Krzysztof Piatek! Süper Lig'e damga vurdu Süper Lig'in 24'üncü haftasında Başakşehir ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede yıldızlaşan Krzysztof Piatek son dönemde gösterdiği performansla parmak ısırttı.
3.02.2024 Basaksehir
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın sisteminin kilidi Edin Dzeko!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın sisteminin kilidi Edin Dzeko! Fenerbahçe’de son haftalarda suskun kalan ve bu konuda eleştirilen yıldız golcü, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın oyun planında kilit rol üstleniyor. Dzeko, skor katkısının yanında, takım arkadaşlarına alan yaratıyor, orta sahaya gelip top alıyor.
1.02.2024 Fenerbahçe
Miguel Crespo'dan İsmail Kartal'a Cengiz Ünder talebi!
Miguel Crespo'dan İsmail Kartal'a Cengiz Ünder talebi! Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, Ankaragücü maçı sonrası konuştu.
28.01.2024 Fenerbahçe
Cengiz Ünder'den Roma itirafı! 'Bunları yapmayı seviyorum'
Cengiz Ünder'den Roma itirafı! 'Bunları yapmayı seviyorum' Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
28.01.2024 Fenerbahçe
Başakşehir'de Krzysztof Piatek'ten ilk hat-trick!
Başakşehir'de Krzysztof Piatek'ten ilk hat-trick! Başakşehir'in sezon başında kadrosuna kattığı Krzysztof Piatek, Konyaspor maçında 3 gol atarak bir ilki yaşadı.
28.01.2024 Basaksehir

Benzer Haber Etiketleri

Hat-Trick ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.