Hollanda Milli Takımı

Hollanda Milli Takımı

Son dakika Hollanda Milli Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hollanda Milli Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hollanda Milli Takımı haber sayfamızda...

Hollanda Milli Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.009 hollanda milli takımı haberi bulunmuştur.
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.
17.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Ronald Koeman'dan Barcelona sitemi! 'Korumayı öğrenmiş olabilir'
Ronald Koeman'dan Barcelona sitemi! 'Korumayı öğrenmiş olabilir' Barcelona'nın eski teknik direktörlerinden Ronald Koeman, Xavi Hernandez'in geleceğine dair konuştu.
11.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev talip! Olympiakos maçında izlenecek
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev talip! Olympiakos maçında izlenecek Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Jayden Oosterwolde için Avrupa devinin harekete geçtiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın, Olympiakos maçında izleneceği belirtildi.
10.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti Galatasaray'ın sezon sonunda renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcunun takımından ayrılma kararı aldığı belirtildi.
7.04.2024 Galatasaray
Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik'
Steven Berghuis'in menajerinden Beşiktaş cevabı! 'Komik' Ajax'ın yıldızı Steven Berghuis'in menajeri Guido Albers açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcunun geleceğine dair konuşan Guido Albers, çarpıcı ifadeler kullandı.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü Beşiktaş'ın kariyerini Hollanda'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için atak yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncu için masaya oturduğu aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ilk transfer hamlesi! Menajeriyle görüşüldü
Beşiktaş'tan ilk transfer hamlesi! Menajeriyle görüşüldü Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların, Hollanda'da forma giyen tecrübeli futbolcunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.
29.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı
Galatasaray'a Premier Lig'den 15 milyon euroluk sağ bek! Transfere yeşil ışık yaktı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası sağ bek için çözüm arayışlarına başlayan Galatasaray, hedefindeki ismi belirledi. Sarı-kırmızılıların kadroya katmak istediği yıldız oyuncu, bu transfere yeşil ışık yaktı.
24.03.2024 Galatasaray
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray'ın kapısından dönmüş! Temsilcisi itiraf etti Galatasaray'ın sezon başında sürpriz bir transfer yapabileceği ancak son anda gerçekleşmediği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi çarpıcı ifadeler kullandı.
6.03.2024 Galatasaray
Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız veren kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
17.12.2023 Fenerbahçe
Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz
Hasan Arat transfere vize vermedi: Beşiktaş'ı bırakanla işim olmaz Ocak ayı transfer döneminde birçok bölgeye takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, forvet hattına oyuncu arayışlarına devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat menajerler tarafından önerilen oyuncuyu veto etti.
14.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi
Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcu için ara transfer döneminde hamle yapabileceği aktarıldı.
29.11.2023 Fenerbahçe
Süper Lig devinden Davy Klaassen bombası! Inter'de şans bulamadı
Süper Lig devinden Davy Klaassen bombası! Inter'de şans bulamadı Serie A devlerinden Inter'e transfer olduktan sonra istediği şansı bulamayan Davy Klaassen'e Süper Lig devinin talip olduğu iddia edildi. Hollandalı yıldız için temasların başlayabileceği vurgulandı.
22.11.2023 Trabzonspor
Ronald Koeman, Arda Kardeşler'e sert çıktı!
Ronald Koeman, Arda Kardeşler'e sert çıktı! Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, Cebelitarık karşılaşmasının hakemi Arda Kardeşler'i eleştirdi.
22.11.2023 Anadolu Kulüpleri
Türk yıldızları: Kenan Yıldız - Ferdi Kadıoğlu!
Türk yıldızları: Kenan Yıldız - Ferdi Kadıoğlu! Bayern Münih altyapısında yetişen, geçen sezon Juventus’a transfer olan Kenan Yıldız, ilk kez 11’de yer aldığı A Milli Takımı’nda yıldız gibi parladı. NEC Nijmegen forması altında, birçok yaş grubunda Hollanda Milli Takımı formalarını giyen Ferdi Kadıoğlu, ilk olarak Stefan Kuntz ile Türkiye A Milli Takımı formasıyla tanıştı.
20.11.2023 Milli Takım
Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi
Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Manchester United'da gözden düşen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için girişimde bulunabileceği öne sürüldü.
19.11.2023 Galatasaray
TFF açıkladı! Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu
TFF açıkladı! Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun sporun vazgeçilmez unsuru olan Fair Play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği TFF Fair Play Ödülleri'nin Ağustos - Eylül 2023 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.
25.10.2023 Süper Lig
Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım cevabı! Tercihini duyurdu
Jayden Oosterwolde'den A Milli Takım cevabı! Tercihini duyurdu Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal ile yükselişe geçti. Hollandalı sol bek milli takım tercihi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Fenerbahçe
Jasper Philipsen hızlı başladı!
Jasper Philipsen hızlı başladı! Alanya-Antalya etabı ile başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda ilk günün galibi Alpecin Deceuninck Takımı’ndan Jasper Philipsen oldu. Turda heyecan bugün Kemer-Kalkan etabı ile devam edecek.
9.10.2023 Diğer
Barcelona'dan Frenkie de Jong'a yeni sözleşme!
Barcelona'dan Frenkie de Jong'a yeni sözleşme! İspanya La Liga devlerinden Barcelona'nın 26 yaşındaki orta saha Frenkie de Jong ile sözleşme uzatma kararı aldığı iddia edildi.
29.09.2023 İspanya La Liga
Patrick van Aanholt'tan Dursun Özbek itirafı! 'Çok kızdım'
Patrick van Aanholt'tan Dursun Özbek itirafı! 'Çok kızdım' Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra PSV Eindhoven'la sözleşme imzalayan Patrick van Aanholt suskunluğunu bozdu. Tecrübeli sol bek, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
17.09.2023 Galatasaray
Louis van Gaal'den olay Messi iddiası!
Louis van Gaal'den olay Messi iddiası! 2022'de Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nı çalıştıran Louis van Gaal, Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
5.09.2023 Futbol
Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Bayern Münih'le görüşmeler başladı
Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Bayern Münih'le görüşmeler başladı Yıldız futbolcuları renklerine bağlayan Galatasaray, transferde hız kesmiyor. Orta sahaya büyük bir yıldız getirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Avrupa devi Bayern Münih'le transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...
4.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı'
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı' Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hollanda Milli Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.