Maldini

Maldini

Son dakika Maldini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maldini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maldini haber sayfamızda...

Maldini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 maldini haberi bulunmuştur.
Atalanta, Monza deplasmanında galip geldi!
Atalanta, Monza deplasmanında galip geldi! Serie A'nın 33'üncü haftasında Atalanta, Monza'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 İtalya Serie A
SON DAKİKA | Spalleti, Bonucci'ye 'Fenerbahçe'ye git' dedi! EURO 2024 iddiası
SON DAKİKA | Spalleti, Bonucci'ye 'Fenerbahçe'ye git' dedi! EURO 2024 iddiası Fenerbahçe'nin transfer ettiği Leonardo Bonucci, İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Spalleti ile görüştü ve ardından sarı-lacivertlilere imza attı. İtalyan basını Spalleti ve Bonucci arasındaki görüşmenin detaylarını duyurdu.
10.01.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de! Resmen açıklandı
SON DAKİKA | Leonardo Bonucci, Fenerbahçe'de! Resmen açıklandı Fenerbahçe, Union Berlin forması giyen Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı. İtalyan yıldızın sözleşme şartları belli olurken sarı-lacivertlilerden kazanacağı yıllık ücret de netleşti. Sarı-lacivertliler, Bonucci transferini resmen açıkladı.
10.01.2024 Fenerbahçe
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından 'Fenomen' lakaplı Ronaldo Nazario, tarihin en iyi 11'ini belirledi.
30.09.2023 Dünyadan Futbol
Zlatan Ibrahimovic bombası! Geri dönüyor, işte yeni görevi
Zlatan Ibrahimovic bombası! Geri dönüyor, işte yeni görevi Geçtiğimiz sezonun sonunda kariyerini noktalayan Zlatan Ibrahimovic, futbol dünyasına yeni rolüyle dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...
28.09.2023 İtalya Serie A
ÖZEL | Fenerbahçe'de Edin Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Başkan şampiyonluğu çok istiyor
ÖZEL | Fenerbahçe'de Edin Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Başkan şampiyonluğu çok istiyor Edin Dzeko, Türkiye’den sadece sarı-lacivertli yönetimin kendisine teklif getirdiğini söyledi, “Kulüple görüştüğüm zaman beni ne kadar istediklerini gördüm. Fenerbahçe gibi bir takımın 9 sene şampiyon olamaması, mümkün olmamalı. Bu da benim buraya gelmem için büyük bir motivasyon ve meydan okumaydı” ifadelerini kullandı.
20.08.2023 Fenerbahçe
Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma!
Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Edin Dzeko, Türkiye’den sadece sarı-lacivertli yönetimin kendisine teklif getirdiğini söyledi, “Kulüple görüştüğüm zaman beni ne kadar istediklerini gördüm. Fenerbahçe gibi bir takımın 9 sene şampiyon olamaması, mümkün olmamalı. Bu da benim buraya gelmem için büyük bir motivasyon ve meydan okumaydı” ifadelerini kullandı.
20.08.2023 Futbol
İtalya'dan Zaniolo için transfer iddiası! Galatasaray'dan sürpriz karar
İtalya'dan Zaniolo için transfer iddiası! Galatasaray'dan sürpriz karar Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan 15 milyon + bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için İtalya'dan bir iddia daha ortaya atıldı.
7.06.2023 Galatasaray
Galatasaray ve Milan arasında takas! Fatih Terim'in övdüğü yıldız kiralanıyor
Galatasaray ve Milan arasında takas! Fatih Terim'in övdüğü yıldız kiralanıyor Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Milan'ın radarında. Milan, İtalyan yıldızı yaz transfer döneminde kadrosuna katmayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo'yu Milan'a gönderip yıldız ismi kiralayacak.
6.05.2023 Galatasaray
Nicolo Zaniolo'ya transfer mesajı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek dev rakam
Nicolo Zaniolo'ya transfer mesajı! İşte Galatasaray'ın kasasına girecek dev rakam Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo sezon sonunda sarı-kırmızılılardan ayrılabilir. Dünya devinin sportif direktörü İtalyan yıldıza mesaj attı. Galatasaray, Zaniolo transferinden dev bir bonservis bedeli elde edebilir.
2.05.2023 Galatasaray
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim UEFA'nın danışma kuruluna seçilen Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, "Orada Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim" dedi.
28.04.2023 Galatasaray
UEFA'da Juan Mata'lı toplantı öncesi Kim Min Jae görüşmesi
UEFA'da Juan Mata'lı toplantı öncesi Kim Min Jae görüşmesi UEFA Futbol Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü Nyon'da gerçekleştirecek. Galatasaraylı Juan Mata, sarı-kırmızılıların maçının ertesi gününde İsviçre'deki toplantıya katılacak. Klinsmann ise İsviçre'deki toplantı öncesi İtalya'ya uğradı.
21.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız'
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız' Fikstür nedeniyle haftayı maç yapmadan geçecek olan G.Saray’da, Teknik Direktör Okan Buruk dersini aldı. Rotasyon nedeniyle kupada Başakşehir’e elenen deneyimli teknik adam, Nelsson ve Rashica’nın yeniden ilk 11’e dönmelerini sağlayacak.
8.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız
Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan İtalyan futbolcuya, efsane isimden transfer mesajı geldiği öne sürüldü.
8.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 50 milyon euroluk dev piyango! Mauro Icardi'yi de duyurdular
Galatasaray'a 50 milyon euroluk dev piyango! Mauro Icardi'yi de duyurdular Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek ligde üst üste en çok kazanan takım unvanını elde eden Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması da yapılıyor. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü yıldızları transferin en gözde isimleri haline gelirken Galatasaray'ın bu transferlerden 50 milyon euro beklediği belirtiliyor. Ayrıca Mauro Icardi'de de sürpriz bir gelişme yaşandı.
14.03.2023 Galatasaray
Dünya futboluna damga vuran istatistik! Jenerasyonla birlikte o da değişti...
Dünya futboluna damga vuran istatistik! Jenerasyonla birlikte o da değişti... Her geçen gün gelişen ve modernleşen futbolda tüm kahramanlar değişirken istatistikler de altüst oldu. Eski jenerasyon ile yeni jenerasyon arasında çok ciddi bir fark oluştu. Dünya futboluna damga vuran detay ortaya çıktı.
9.03.2023 Futbol
Zaniolo'nun oğlu için eski eşinden serzeniş: Sadece iki kez gördüler
Zaniolo'nun oğlu için eski eşinden serzeniş: Sadece iki kez gördüler Sara Scaperrotta, Nicolo Zaniolo'dan olan oğluna Galatasaraylı futbolcunun anne-babası tarafından gösterilen ilgisizliğe dikkat çekti, doğumundan bugüne 18 ayda çocuğu sadece iki kez gördüklerini söyleyerek sitem etti.
19.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 15 milyon euroya transfer olmuştu! Avrupa devinin çılgın Zaniolo planı
Galatasaray'a 15 milyon euroya transfer olmuştu! Avrupa devinin çılgın Zaniolo planı Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo hakkında sürpriz bir gelişme ortaya çıktı. 15 milyon euroya sarı-kırmızılı ekibe transfer olan yıldız isme Avrupa devi kancayı taktı ve çılgın planı ortaya çıktı.
19.02.2023 Galatasaray
Başkan Ali Koç, Jesus'a özel tablo yaptırdı
Başkan Ali Koç, Jesus'a özel tablo yaptırdı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus'a özel hediye hazırlatarak yeni yıl jesti yaptı.
12.01.2023 Fenerbahçe
Vicente del Bosque'nin Messi hayranlığı! 'Ronaldo yerine tercih ederim'
Vicente del Bosque'nin Messi hayranlığı! 'Ronaldo yerine tercih ederim' Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran İspanya'nın eski Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Dünya Kupası'nda zafere ulaşan Arjantin'i ve yıldız futbolcu Lionel Messi hakkında övgü dolu değerlendirmelerde bulundu.
24.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası sonrası Lionel Messi imzaya hazırlanıyor! PSG'de büyük şok
Dünya Kupası sonrası Lionel Messi imzaya hazırlanıyor! PSG'de büyük şok Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'in süperstarı Lionel Messi transfer görüşmelerine başlıyor. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Messi ile görüşmelere başlayacaklarını açıklamıştı fakat Arjantinli yıldızdan şoke eden bir hamle geldi.
21.12.2022 Dünya Kupası
Arjantin'den Lionel Messi için 2026 Dünya Kupası iddiası!
Arjantin'den Lionel Messi için 2026 Dünya Kupası iddiası! Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanarak koleksiyonunu en önemli parçasını tamamlayan Lionel Messi'ni 2026 Dünya Kupası'nda oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmazken Arjantin basınından konuya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
20.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası finalinin hakemi Szymon Marciniak'a ateş püskürdüler: Rezil olmamak için bunu yaptılar!
Dünya Kupası finalinin hakemi Szymon Marciniak'a ateş püskürdüler: Rezil olmamak için bunu yaptılar! 2022 Katar Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finali nefesleri kesti. Messi'nin önderliğinde kupaya uzanan Arjantin tarihinde üçüncü kez mutlu sona ulaştı. Arjantin-Fransa finali sonrası karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak hedef haline geldi. Fransa'dan L'Equipe, Szymon Marciniak için çarpıcı ifadeler kullandı.
19.12.2022 Dünya Kupası
Lionel Messi en iyisi! Katar'da kırılmadık rekor bırakmadı
Lionel Messi en iyisi! Katar'da kırılmadık rekor bırakmadı Kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası şampiyonluğunu Katar’da tamamlayan Lionel Messi, adını futbol efsaneleri arasına yazdırdı. Ünlü yıldız, dev turnuvada rekor üstüne rekor kırarken Pele, Maldini ve Matthaus gibi isimleri geride bıraktı.
19.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Maldini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.