Rıchmond Nua

Rıchmond Nua

Son dakika RICHMOND NUA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan RICHMOND NUA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan RICHMOND NUA haber sayfamızda...

Rıchmond Nua

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 rıchmond nua haberi bulunmuştur.
Bir saatte tüm olumsuzluklardan kurtaran Paul Emery, Türkiye'de!
Bir saatte tüm olumsuzluklardan kurtaran Paul Emery, Türkiye'de! CEO’lardan kraliyete, hatta pop yıldızlara kadar pek çok tanınmış kişiye rehberlik eden "Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti" Paul Emery, Türkiye'de!  7-15 Mart arasında Richmond Nua Wellness – Spa, 16-29 Mart Richmond İstanbul'da danışanlarıyla bir araya gelecek Emery, sorularımızı yanıtladı.
11.03.2020 Püf Noktası
Ayakkabıların ötesinde
Ayakkabıların ötesinde Christian Louboutin, Palais de la Porte Dorée-Paris’te, “L’Exhibition[niste]” isimli bir sergi açtı. Tasarımcının zengin dünyasını göz önüne seren sergi hem moda hem de sanatseverler için ilgi çekici
29.02.2020 Cumartesi
Richmond Nua’da Sıradışı Bir Kadınlar Günü
Richmond Nua’da Sıradışı Bir Kadınlar Günü Richmond Nua Wellness-Spa, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde  sadece kadınlara özel ücretsiz konaklama imkanı ile eşsiz bir kutlamaya hazırlanıyor.
20.02.2020 Kültür Sanat
Sare Palaska ile yıldızlara yolculuk
Sare Palaska ile yıldızlara yolculuk Richmond Nua Wellness Spa, yeni yıl ile birlikte ruh - beden - zihin dengeniz için hayatınıza katmanız gereken konuları öğrenme fırsatı bulacağınız bir etkinlikler serisi hazırladı. Farklı alanlarda ilgi çekici ve öğretici bazen de dinlendirici bu serinin ilki ise 25 Ocak’ta gerçekleşecek: Sare Palaska ile Astroloji Workshop
21.01.2020 Kültür Sanat
Belgin Aksoy: İyi ki 29’umda kanser oldum
Belgin Aksoy: İyi ki 29’umda kanser oldum 29 yaşındayken yakalandığı kanser, Belgin Aksoy’un hayatını bir günde değiştirdi. Çocuğunu göremediği tecrit günlerinde filizlenen 'iyi yaşam' projesi 2012’de Sapanca’daki otelinde hayata geçti, birkaç yıl içinde dünyaya yayıldı. İyilik ve iyi yaşam çağrısını herkese duyurmak hedefiyle başlattığı 'Global Wellness Day'i tüm dünyanın kutladığı bir gün haline getirmek isteyen Aksoy, en önemli adımı Prens Harry-Meghan Markle çifti sayesinde attı. Kısa süre önce İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrıldıklarını açıklayarak dünyanın ilgi odağı haline gelen çift, geçen yaz bir sosyal medya paylaşımıyla Aksoy’un İyi Yaşam Günü projesine destek verdi.
14.01.2020 Cadde
Yeni yıla taze bir başlangıç
Yeni yıla taze bir başlangıç Richmond Nua Wellness-Spa, yeni yıla şehrin stresinden uzakta, tazelenerek girmek isteyenlere özel bir deneyim sunuyor, dinlendirici atmosferi ile yeni yıl planlarınıza ilham veriyor.
16.12.2019 Tatil
Global ödül
Global ödül Richmond Nua Wellness SPA, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, bu defa global bir ödüle layık görüldü.
13.07.2019 Cadde
Bikini kampında sağlıklı yaşam
Bikini kampında sağlıklı yaşam Türkiye’de Wellness kavramının öncüsü, ilk ve tek destinasyon Spa oteli Richmond Nua Wellness-Spa, yaza fit girmek isteyenleri “Bikini Kampı”na davet ediyor.
30.03.2015 Kültür Sanat
Kate Moss'un hayatını değiştirdi
Kate Moss'un hayatını değiştirdi Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi QEPR’ın yaratıcısı Paul Emery, dünya çapında gerçekleştirdiği terapilerinin Türkiye ayağı için Richmond Nua Wellness Spa’nın davetlisi olarak ülkemize geliyor.
Aşkınızı Richmond Nua ile tazeleyin
Aşkınızı Richmond Nua ile tazeleyin Mükemmel bir Sevgililer Günü için Richmond Nua’da yerinizi şimdiden ayırtın.
26.01.2015 Tatil
Richmond Nua’ya mükemmellik ödülü
Richmond Nua’ya mükemmellik ödülü Türkiye’nin bol ödüllü ilk ve tek “Destinasyon Spa” oteli Richmond Nua, Sapanca Gölü’nün yemyeşil ormanla kesiştiği noktada büyülü ambiyansıyla hem ruhunuzu hemde bedeninizi yeniliyor.
22.01.2015 Tatil
Dingin Sapanca Gölü'ne karşı dinlenin!
Dingin Sapanca Gölü'ne karşı dinlenin! Richmond Nua, size ve sevdiklerinize keyifli bir bayram tatili sunuyor.
7.07.2014 Kültür Sanat
İftar sofrası  için öneriler...
İftar sofrası için öneriler... “On bir ayın sultanı” ramazan geldi... Büyük oteller ve pek çok restoran iftar için lezzetli seçenekler sunuyor. AVM’lerde de ramazan etkinlikleri var
28.06.2014 Pazar
Bahara tazelenerek girin!
Bahara tazelenerek girin! Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon spa oteli Richmond Nua Wellness-Spa, 30 Nisan – 4 Mayıs uzun haftasonu programı ile size ve sevdiklerinize mükemmel bir dinlenme ve yenilenme programı sunuyor.
21.04.2014 Ruh Sağlığı
NEW YORK’TA ÖDÜL ALDI
NEW YORK’TA ÖDÜL ALDI Sapanca Gölü’nün ormanla kesiştiği noktada dinlenmeyi sağlık ve huzur ile harmanlayan Richmond Nua Wellness-Spa, New York’ta dünya çapında en iyilerin ödüllendirildiği “Spafinder Wellness 365TM”de “Türkiye’nin en iyi Spa Oteli” seçildi.
26.11.2013 Cadde
En moda en yeni
En moda en yeni Derishow 2014 kış koleksiyonunda “Deri ve diğerleri” sloganıyla deriyi bir cazibe göstergesi olmaktan çıkartıp daha doğal, sade ama bir o kadar da asil gösteren tasarımlarda kullandı.
18.10.2013 Cumartesi
‘SiHiRLi ELLER’i AĞIRLIYOR
‘SiHiRLi ELLER’i AĞIRLIYOR Kurban Bayramı’nda İstanbul’dan fazla uzaklaşmak istemeyenler için Sapanca’daki Richmond Nua konuklarını özel programlarla ağırlıyor.
25.09.2013 Cadde
BiR GÜZELLiK  YAP KENDiNE!
BiR GÜZELLiK YAP KENDiNE! İstanbul’a bu kadar yakın olup da yıllardır Sapanca’ya yolumu düşürmemem, benim ayıbım.
23.01.2013 Cadde
TİM’e operasyon!
TİM’e operasyon! Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) yeniden yapılanıyor. Bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliği’nin sayısı faaliyet gösterdikleri sektör sayısına yani 26’ya düşürülecek.
26.02.2012 Ekonomi
Richmond Nua’da yenilenin ve forma girin!
Richmond Nua’da yenilenin ve forma girin! Kadınlar Günü’nde yenilenmenin ve forma girmenin tüm nüansları Richmond Nua’da bir arada!
15.02.2012 Yaşam
'AŞK'A YOLCULUK
'AŞK'A YOLCULUK 14 Şubat’a sayılı günler kala hâlâ romantik bir planınız yoksa...
9.02.2012 Cadde
Sevgilinize Çikolata Hediye Edin!
Sevgilinize Çikolata Hediye Edin! Sevgilinize kendi yaptığınız çikolatayı hediye edin!
11.01.2012 Tatil
En moda en yeni
En moda en yeni Yeni bir yıla girmemize üç hafta kaldı. Evinize yılbaşı havası getirmenin ve sevdikleriniz için küçük hediyeler bakmaya başlamanın tam sırası
9.12.2011 Cumartesi
Bayramda 80 bin kişi yurtdışında turlayacak
Bayramda 80 bin kişi yurtdışında turlayacak Bayram tatilinde özellikle Roma, Viyana, Prag başta olmak üzere yurtdışı turlarına yoğun ilgi geldi. 80 bin kişinin turlarla yurtdışına gitmesi beklenirken, yurtiçi turlara depremin de etkisiyle ilgi beklentinin altında kaldı
2.11.2011 Ekonomi
Richmond Amsterdam’da otel açacak
Richmond Amsterdam’da otel açacak Şu anda Türkiye’de toplam 5 oteli bulunan Aksoy Group, 10 yıl içinde hem yurtiçi hem de yurtdışında 10 otel daha açmayı planlıyor. Grup, yurtdışına ilk yatırımını ise Amsterdam’a yapacak
2.07.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rıchmond Nua ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.