Yabancı Futbolcu

Yabancı Futbolcu

Son dakika yabancı futbolcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yabancı futbolcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yabancı futbolcu haber sayfamızda...

Yabancı Futbolcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.661 yabancı futbolcu haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Mauro Icardi'den bir ilk! Pendikspor maçında rekor kırdı
Galatasaray'da Mauro Icardi'den bir ilk! Pendikspor maçında rekor kırdı Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, gösterdiği performansla tarihe geçti.
21.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu!
ÖZEL | Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu! Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Beşiktaş
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı Uruguaylı file bekçisi, Hatayspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Mücadele öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muslera’ya plaket takdim etti.
2.04.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek!
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek! Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek verdi.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti! 1 golü var
Galatasaray'da Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti! 1 golü var Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile Rizespor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçta süre alan Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti.
8.03.2024 Galatasaray
Sokol Cikalleshi, Konyaspor tarihine geçti!
Sokol Cikalleshi, Konyaspor tarihine geçti! Konyaspor'un Pendikspor'u 2-0 yendiği maçta fileleri havalandırmayı başaran Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı ekibin tarihine geçti.
3.03.2024 Konyaspor
Trabzonspor'dan yerli oyuncu tercihi! Rakiplerini geride bıraktı
Trabzonspor'dan yerli oyuncu tercihi! Rakiplerini geride bıraktı Bordo-mavililer yüzde 55’le ezeli rakiplerine oranla yabancı oyuncularını daha az kullandı. Geride kalan maçlarda yabancı futbolculara Galatasaray yüzde 70, Fenerbahçe yüzde 63, Beşiktaş yüzde 56 şans tanıdı.
21.02.2024 Trabzonspor
Juventus'ta Kenan Yıldız'dan Massimiliano Allegri itirafı! 'Arkadaşlarıma yemek ısmarlamam gerekecek'
Juventus'ta Kenan Yıldız'dan Massimiliano Allegri itirafı! 'Arkadaşlarıma yemek ısmarlamam gerekecek' Serie A'da Frosinone'yi 2-1 mağlup eden Juventus'ta Kenan Yıldız maçın yıldızı oldu. Genç oyuncu müsabakanın ardından Massimiliano Allegri'yle ilgili konuştu.
23.12.2023 İtalya Serie A
Milli oyuncu Kenan Yıldız'dan mükemmel gol! Juventus tarihine geçti
Milli oyuncu Kenan Yıldız'dan mükemmel gol! Juventus tarihine geçti Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. A Milli Takımımız'ın genç oyuncusu Kenan Yıldız ilk 11'de forma giydiği mücadelede kariyerinde ilki gerçekleştirdi.
23.12.2023 İtalya Serie A
Beşiktaş'ta krizi Jean Onana hamlesi başlattı!
Beşiktaş'ta krizi Jean Onana hamlesi başlattı! Transferi büyük tartışma yaratan Jean Onana, siyah-beyazlılarda art arda depremlere yol açtı. Ceyhun Kazancı’nın görevini bırakmasında öne çıkarılan Kamerunlu oyuncu, Lugano maçında 82’de Beşiktaş 2-1 öndeyken oyuna katıldı, müsabaka tarihi yenilgiyle sonuçlandı. Şenol Güneş istifa ederken, yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.
8.10.2023 Beşiktaş
Vincent Aboubakar fırtınası! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne damga vurdu
Vincent Aboubakar fırtınası! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne damga vurdu Şenol Güneş'in istifa kararı aldığı, Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulunun olağanüstü kongreye gittiği Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar performansıyla dikkat çekti. Kamerunlu yıldız, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde parmak ısırttı.
6.10.2023 Beşiktaş
Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla tarihe geçti!
Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla tarihe geçti! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Lugano maçında 2 gol sevinci yaşayan Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında en fazla gol sevinci yaşayan yabancı futbolcu oldu.
5.10.2023 Beşiktaş
Trabzonspor büyük oynuyor! Hedef Thiago Alcantara
Trabzonspor büyük oynuyor! Hedef Thiago Alcantara Trabzonspor transferin sona ereceği 15 Eylül'e kadar çalışmalarını sürdürecek. Bordo-mavili ekibin hedefinde Liverpool'dan Tiago bulunuyor.
12.09.2023 Trabzonspor
Galatasaray'dan Davinson Sanchez bombası! Temsilcisi İstanbul'a geliyor
Galatasaray'dan Davinson Sanchez bombası! Temsilcisi İstanbul'a geliyor Süper Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanırken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son şampiyon Galatasaray, hem ligde hem de Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak için yıldız isimlerle görüşme halinde. Sarı Kırmızılı ekibin Davinson Sanchez transferini bitirme noktasına geldiği öğrenildi.
2.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'da orta saha transferi için en büyük hedef Pierre Emile Hojbjerg! Ramos'ta karar günü
Galatasaray'da orta saha transferi için en büyük hedef Pierre Emile Hojbjerg! Ramos'ta karar günü Galatasaray, Emile Hojbjerg için şartlarını zorluyor. Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı yıldız için kesenin ağzını açarken Sergio Ramos'un da kararını bugün vermesi bekleniyor.
2.09.2023 Galatasaray
Beşiktaş, Bakhtiyar Zaynutdinov transferinde mutlu sona ulaştı
Beşiktaş, Bakhtiyar Zaynutdinov transferinde mutlu sona ulaştı Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'ın, Bakhtiyar Zaynutdinov transferini tamamladığı ve 25 yaşındaki futbolcunun 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
14.08.2023 Beşiktaş
Edin Dzeko, Fenerbahçe tarihine geçti! Alexandru Maxim, Erdal Güneş'i sinirlendirdi
Edin Dzeko, Fenerbahçe tarihine geçti! Alexandru Maxim, Erdal Güneş'i sinirlendirdi Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada Edin Dzeko yıldızlaştı. Bosna Hersekli santrfor, Süper Lig tarihine adını yazdırdı. Gaziantep FK'da Alexandru Maxim'in gördüğü kırmızı kart, Erdal Güneş'in tepkisini çekti.
14.08.2023 Fenerbahçe
Suskun kral Enner Valencia! Yeni takımında yokları oynuyor
Suskun kral Enner Valencia! Yeni takımında yokları oynuyor Geride kalan sezonda Fenerbahçe forması ile rekorlar kıran ve kariyerinin sezonunu geçiren Enner Valencia, yeni takımı Internacional'de adeta yokları oynuyor. Brezilya temsilcisine büyük umutlarla transfer olan yıldız futbolcunun istatistikleri şaşırttı.
1.08.2023 Dünyadan Futbol
TFF açıkladı! Süper Lig’de 4 takım küme düşecek
TFF açıkladı! Süper Lig’de 4 takım küme düşecek Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig’de 4 takımın küme düşeceğini açıkladı. Süper Lig’de mücadele edecek takımların aynı anda en fazla 8 yabancı futbolcuya sahada yer verebileceği belirtildi.
19.07.2023 Süper Lig
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı
Futbolda Türkler ‘yabancı’ kaldı! İstatistikler şaşırttı Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda 19 takım 684 maç oynadı. Yerli oyuncular 238 kez gol atarken, yabancı oyuncular ise 716 kez rakip fileleri sarstı. 81 ili olan Türkiye’de sadece 42 şehirden futbolcu Süper Lig’de forma giydi. 19 takım, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 oyuncuya şans verdi.
2.07.2023 Süper Lig
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı
Türk futbolcular kendi liglerine ve gole yabancı kaldı Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonu geride kalırken kulüplerin kadrolarında 74 ülkeden 311 yabancı ve yurt dışı doğumlu 13 ülkeden 62 gurbetçi futbolcu yer aldı. 81 ili olan Türkiye'de sadece 42 ilden futbolcu Süper Lig'de forma giydi. 19 takımın yer aldığı ligde, kadrosunda Türkiye doğumlu 265 futbolcu top koşturdu.
1.07.2023 Süper Lig
İnegölspor Başkanı Osman Sevim'den Sergio Ramos açıklaması
İnegölspor Başkanı Osman Sevim'den Sergio Ramos açıklaması İnegölspor Başkanı Osman Sevim, dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Sergio Ramos ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında, "Sergio Ramos’un İnegölspor ile anılması gerçekten bizleri onurlandırdı. Ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm Türkiye gibi bizler de biliyoruz. Bence İnegölspor’un adının Sergio Ramos ile anılması, İnegölspor’a ne kadar büyük bir güç kattıysa, Sergio Ramos’a da katmıştır diye düşünüyorum. Bizler Ramos’tan daha büyük bir kulübüz. Sergio Ramos’tan daha büyük bir ismimiz var" dedi
24.06.2023 2.Lig
TFF'nin yeni kararı sonrası Galatasaray'dan ilk hamle! Yıldız futbolcu gündemde
TFF'nin yeni kararı sonrası Galatasaray'dan ilk hamle! Yıldız futbolcu gündemde Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yeni karar sonrası Türk statüsünde forma giyebilecek yıldız futbolcuyu gündemine aldı.
23.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Futbolcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.