Yaşam Paloma San Basilio konserine davetiye kazanma şansı!

Paloma San Basilio konserine davetiye kazanma şansı!

16.04.2014 - 15:02 | Son Güncellenme:

Paloma San Basilio Latin sıcaklığını her şarkıda hissedeceğiniz muhteşem bir repertuar ile 40 yılı aşkın müzikal yoılculuğunu anlattığı dünya veda turnesi kapsamında Türkiye'de ilk kez 25 Nisan'da İş Sanat'ta! Bu konsere çift kişilik davetiye kazanmak senin elinde!

Paloma San Basilio konserine davetiye kazanma şansı

İşte yarışmamızı kazanan okurlarımız:

Haberin Devamı

Yurt Emre

Salih Özen

İlknur Yılmaz

Müzik kariyerine başladığı 1975 yılından bugüne kadar 30’dan fazla albüm yayınlamış ve Latin müziğinin Avrupa’dan çıkan en ünlü yıldızlarından biri olmayı başarmış Paloma San Basilio, Latin Müzik Akademisinin “Yaşam Boyu Başarı” ödülünü kucaklamış bir diva. Türkiye’deki hayranları ile de caz ve bolero tarzlarını bir araya getiren albümü ”Invierno Sur” ile buluşan diva 2 yıllık çok uzun bir veda turnesi ile tüm dünyayı turlamakta.

Grammy ödülü'nün de içinde olduğu onlarca ödülün sahibi, Placido Domingo ve Jose Carreras gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği duetlerle uluslararası arenada büyük ses getiren, 1985 Eurovision Şarkı Yarışmasında ülkesini temsil eden, Evita ve My Fair Lady müzikallerinin İspanya'da ve de Latin Amerika'da sesi, 80'lerin sonunda parlak yeteneğini oyunculuğa da çevirmiş olan Paloma San Basilio Latin sıcaklığını her şarkıda hissedeceğiniz muhteşem bir repertuar ile 40 yılı aşkın müzikal yoılculuğunu anlattığı dünya veda turnesi kapsamında Türkiye'de ilk kez 25 Nisan'da İş Sanat'ta!

Haberin Devamı

25 NİSAN 2014, Saat 20.00- İŞ SANAT

Yazarlar