Stil ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

19.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M'in göz alıcı, eşsiz ve eğlenceli Anna Dello Russo koleksiyonu, moda ve eğlencenin bir kutlaması. Altın renginde ve turkuazla turuncunun canlı tonlarında parlayan bu heyecan verici koleksiyon, Anna'nın takı sevgisini, aşırılık ve eğlence zevkini yansıtıyor.

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

 Özel koleksiyon, 4 Ekim 2012 tarihinde, dünya moda haftası turunun zirvesinde, dünya çapında yaklaşık 140 mağazada, Türkiye’de ise H&M İstinye Park mağazasında satışa sunulacaktır. H&M müşterilerinin uygun fiyatlarla bu eşsiz aksesuarlardan edinmesine olanak sağlayacaktır.

Haberin Devamı

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

Efsanevi moda ikonu Anna Dello Russo, "Aksesuarlar oldukça önemlidir, yalnızca modayla istediğiniz gibi oynamanızı sağlamakla kalmaz, giysilerinize kişisel bir dokunuş katar. Ayrıca, gardrobunuzda olanlara yeni bir soluk getirmekte önemli bir araçtır. Bir kolye, bilezik ve küpe takın, bir el çantası alın, hepsinin üzerine de bir şapka taktığınızda, her şeyin yeni olduğunu göreceksiniz. Aksesuarlar moda için vitamin gibidir ve vitamin gibi özgürce kullanılmalıdır" diyor.

"Bu koleksiyonu canlı ve aşırı kılan bir şey var" diye ekliyor H&M Kreatif Danışmanı Margareta van den Bosch. "Müşterilerimiz koleksiyonu, değerli vintage hissine sahip heyecan verici ve abartılı bir koleksiyon olarak görecekler. Çoğunlukla altın renginde olan koleksiyon gerçek anlamda olağanüstü. Bu parçalar herkesin gardrobuna yeni bir soluk katacak. Buradaki fikir lükse, oynayabileceğiniz uygun fiyatla sahip olmak".

Haberin Devamı

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

Koleksiyonda takılar, güneş gözlükleri, ayakkabılar ve çantalar yer alıyor. Ancak, başlangıç noktasında bir valiz dikkat çekiyor; bu altın yaldızlı motiflere sahip turkuaz renginde tekerlekli bir valiz. "Moda haftaları turu için, neredeyse paralel bir gerçeklik gibi gelen o hayali moda balonuna girdiğinizde yaşanan heyecanı canlandırmak istedim. Özgürlük, neşe ve heyecan duygusunu yakalamaya çalıştım. Ayrıca, seyahat ederken her zaman özel parçalarımızı yanımızda götürmek isteriz. Tüm koleksiyonu barındırabilen taç şeklinde etiket ve bir şemsiye ile tamamlanan tekerlekli valiz fikrini sevdim; yanınızda böyle bir valiz bulunursa, havaalanları daha az gri ve daha samimi olur. Masal büyüsünün ışığı veya Alice'in yeni bir boyutun kapısını açan beyaz tavşanı gibi" diyor Anna.

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

Asıl odaklanılan sıra dışı takılar. Hem gösterişli şekiller hem de parlak renklerle çoğunlukla Akdenizli, boyna ve bileğe dolanan yılanlar ve timsahlar sayesinde ise biraz gerçeküstü bu özel koleksiyon, kolye uçlarıyla dolu yaldızlı zincirler, antika hissi veren taş küpeler ve gerçek taşların kıymetine sahip dekoratif bileklikleri içeriyor. Aynı süsleme zenginliği, şık el çantalarında da kendini gösteriyor. Anna'nın modaya uygun köpeği Cucciolina, turkuaz olanın kapandığı yerde kısa bir süreliğine ortaya çıkıyor. Göz önünde olmak isteyen moda severler için altın yaldızlı çerçeveye sahip abartılı güneş gözlükleri, zincirler ve hayvan işlemeleri, sandaletlerden diz üstü çizmelere kadar ince topuklara sahip ayakkabılar var. Son derece ilgi çekici tüy şapka da görünümü tamamlıyor.

Haberin Devamı

ANNA DELLO RUSSO - H&M KOLEKSİYONU

Bu eğlenceli çalışma, günlük yaşamı yeniden yaratan bir araç olarak modaya yönelik bir övgü. "İletmek istediğim şu; aksesuarları kişisel bir dokunuş gibi, yaşantınızı ve gardrobunuzu canlandırmanın eğlenceli bir yolu olarak kullanın. Sıradan bir günü, eğlenceli bir moda haftasına dönüştürebilirsiniz" diyor Anna.

Projenin daha kişisel bir anlamı da var. "Bu zorlu işi kabul etmek, güçlü bir şekilde bağlı hissettiğim Japonya'nın yeniden doğuşuna kişisel ve gönülden katkıda bulunmamı sağladı. Aldığım ödemenin bir kısmı, Uluslararası Kızıl Haç Örgütü'nün Japonya şubesine bağışlanacak" diye sonlandırıyor Anna.

Haberin Devamı

Koleksiyondan alışveriş yapmak isteyenler mutlaka haber galerimize göz atmalı!

Yazarlar