Yaşam ‘Ben sana ne yaptım oğlum?’

‘Ben sana ne yaptım oğlum?’

19.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Önceki akşam silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, dün beldede toprağa verildi.

‘Ben sana ne  yaptım oğlum’

Bir kahvehanenin önünde vatandaşlarla oturan Güzel, av tüfeğiyle gelen Vural Özkan’ın saldırısına uğramıştı. Yolda çok kan kaybeden Güzel kurtarılamadı.
Görgü tanığı Aykut Yaşar, Vural Özkan’ın yanlarına gelerek hiçbir şey demeden Güzel’e av tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi. Şüphelinin kaçtığını belirten Yaşar, Güzel’in vurulduktan sonra saldırgana, “Ben sana ne yaptım oğlum?” dediğini kaydetti. Güzel ile katil zanlısı Özkan’ın babası Kemal Özkan’ın yaklaşık bir hafta önce tartıştığı, olaydan bir gün sonra kalp krizi geçiren Kemal Özkan’ın yaşamını yitirdiği belirtildi. Katil zanlısının beldede bulunan kahvehanelerinin ruhsat sorunu nedeniyle Güzel’le sürekli tartıştığı ve cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği öne sürüldü.
Keskin nişancı polislerin de önlem aldığı cenazeye Devlet Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı. Başkan Güzel’in 3 erkek çocuğunun bulunduğu bildirildi. Şüpheli Vural Özkan dün gece geç saatlerde jandarmaya teslim oldu.

Yazarlar