Stil Bershka'nın Yeni Konsepti

Bershka'nın Yeni Konsepti

07.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü İspanyol fast-fashion markası Bershka’nın yeni koleksiyonunu görmek ve sizlerle paylaşmak için, Modazon ekibi olarak Bağdat Caddesi’ndeki Bershka mağazasındaydık!..

Bershkanın Yeni Konsepti

Bershkanın Yeni Konsepti

Haberin Devamı

Moda dünyasındaki son trend ve tarzları kolay ve hızlı bir şekilde koleksiyonlarına entegre edebilme yeteneğine sahip Bershka, 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonu ile takipçilerine yine modern ve avangard parçalar hazırlamış. Erkek ve kadınlar için son günlerde popüler olan sokak modası stiline uygun, geniş bir ürün yelpazesi sunan Bershka, farklı ve yenilikçi aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor.

Bershkanın Yeni Konsepti

Kadınlar için; batik uygulaması ve farklı tarzda kumaşların birarada kullanılması ile hazırlanan bol kesim gömlekler,tütü etekler, kısa blazer ceketler pijama tarzı saten pantolonlar, maksi transparan şifon elbiseler, yırtık jean pantolonlar ve çift yelekler hazırlanmış.

Bershkanın Yeni Konsepti

Erkekler için; renkli bermuda şortlar, denim gömlek ve jeanler, farklı detay ve desenlerin kullanıldığı ince triko tshirtler, kareli gömlekler, süveterler, pamuklu pantolonlar, deniz şortları yine indigo bir tarz benimsenerek, erkeklerin klasik parçaları daha rahat ve spor bir şekilde kombinlemesine şans tanıyor.

Haberin Devamı

Bershkanın Yeni Konsepti

Bershka’nın altın tonlar ve neon renklerin hakimiyet kurduğu ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu da oldukça geniş. Gladyatör tarzı sandaletler, dolgu tpuklular, botlar, babetler ve deri ayakkabılar, kıyafetlerle uygun kombinler hazırlanacak renklerde tasarlanırken, yaz aylarında hepimizin severek kullandığı neon renkteki takı ve büyük çantalar öne çıkan parçalardan oluyor.

Bershkanın Yeni Konsepti

Ağır plastikten yapılmış kemer ve çantalar, hasır fötr şapkalar, batik şifon fularlar ve koton sırt çantaları da aksesuar seçiminde alternatif olmak isteyenlerin tercih edeceği parçalardan olmuş.

Koleksiyonunda olduğu kadar mağaza düzeninde de yeni düzenlemeler yapan Bershka’nın yeni parçalarını incelemek için sizi galerimize davet ediyoruz..

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Yazarlar