Stil Converseler Rengarenk!

Converseler Rengarenk!

28.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Converse, İlkbahar –. Yaz 2012 sezonuna damgasını vuracak bir koleksiyon ile merhaba diyor. Güneşin ve denizin enerjisini yansıtan yeni koleksiyon, yaza özel farklı modelleri ile tarzını cesurca yansıtmayı seven herkesin vazgeçilmezi olacak..

Converseler Rengarenk

Dün Bebek’in yeni açılan ve birçok kişinin tercih ettiği Poupon’da renkli bir Converse lansmanına uğradık!.. Renklerine ve modellerine her sezon hayran kaldığımız Converse, gün geçtikçe daha çok renkli ve daha cesur modelleri ile piyasada rekabeti arttırıyor.

Haberin Devamı

Converseler Rengarenk

Converse, yeni koleksiyonunda baharın ve yazın mutluluk veren tüm renklerini bir araya getiriyor. Koleksiyonda, yepyeni yorumla yaratılan ve iddialı bir duruş sergileyen modellerin yanı sıra, tatili ayaklarınıza getiren terlikler, ince tabanlı ve önü açık modellerde yer alıyor.

Klasik tercihlerinden yana olduğumuz Converse farklı koleksiyon ürünleri ile her tarza uygun bir ayakkabının olduğu mottosundan yola çıkmış olacak ki, koleksiyonda beğenmediğiniz bir ayakkabı olmaması neredeyse imkansız gibi gözüküyor.

Converseler Rengarenk

Yıllardır 7’den 70’e dünya üzerinde birçok insanın tercih ettiği ve nesilden nesile marka kalitesinden ödün vermeden üretime devam eden Converse mutlaka bir sezonda sizin gözdeniz olmaya aday!.. Renklerine ve modellerine göre çeşitlili gösteren Converslerden bizim en çok tercih edeceklerimiz;

Haberin Devamı

Sezonun gözdesi olacak Converse Re-mix Koleksiyonu, simgeleşmiş siluetlere yenilikçi bir dokunuş ile sportif bir cazibe katıyor. Converse, bu sezon büyük bir sıçrama yaparak Auckland Racer ve Chuck Taylor All Star gibi klasik performans ayakkabılarına modern malzeme ve renklerle beklenmedik görünümler kazandırıyor.

Koleksiyonda yer alan Auckland Racer Re-Mix, tenis ayakkabısı işlevini modern bir yapıda değiştirirken kaliteden ilham alan görünümünü koruyarak 1970’lerin antrenman ayakkabısını yeniliyor. Auckland Racer Re-Mix çok hafif malzemelere, üstten dikişe ve zarif bir tasarıma sahip.

Bir klasiğe yeniden hayat veren Chuck Taylor All Star Re-mix, canlı renkleri ve spordan ilham alınarak yaratılan yapısı ile sezonun ruhunu yansıtıyor. Son derece hafif bir yapıya sahip olan modelde, sade ve minimal şekilde kullanılmış logolar üst kalite bir görünüm katıyor.

Converseler Rengarenk

Poupon’da Oben Budak müzikleri ile geçirdiğimiz keyifli bir günün ardından, sizler için gökkuşağı havasında Converse İlkbahar-Yaz koleksiyonunu fotoğraflamayı unutmadık.. Converse’in farklı modellerini görmek için, Galeri’ye göz atmanız yeterli!..

Yazı ve Fotoğraflar; Modazon.com / İlknur Şener

Yazarlar