Yaşam Elif hayata dönemedi

Elif hayata dönemedi

02.02.2010 - 01:58 | Son Güncellenme:

Adana’daki kazada atama bekleyen öğretmen adayı ile 2 kişi olay yerinde öldü. Kalp masajıyla hayata döndürülen hemşire ise hastanede hayatını kaybetti

Elif hayata dönemedi

Adana’da aşırı hız yapan yolcu minibüsü, süt taşıyan kamyonetle çarpıştı. Kamyonet sürücüsü ile 2 yolcu olay yerinde, kalp masajıyla hayata döndürülen bir hemşire de helikopter ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 12 yolcu da yaralandı.
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinden Adana’ya yolcu taşıyan Ömer Danacı (24) yönetimindeki minibüs, saat 08.30 sıralarında Ceyhan’ın Mercimek beldesi yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden kontrolden çıktı. Minibüs, karşı yönden gelen Yunus Menekşe’nin kullandığı süt yüklü kamyonete çarptı. Kamyonet sürücüsü Menekşe, minibüste bulunan ve atama beklediği belirtilen İngilizce öğretmeni Havva Tuğba Temiz ile Mehmet Şahin olay yerinde yaşamını yitirdi.
Ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan hemşire Elif Durmuş’un (20) kalbi durdu. Kalp masajı ile hayata döndürülen Durmuş, helikopter ambulansla Yüreğir’deki hastaneye sevk edildi. Ancak, Durmuş kurtarılamadı.
Görevli olduğu 112 Acil Servis ambulanslarında birçok yaralı hastaya müdahale eden genç hemşirenin ölümü büyük üzüntü yarattı.
Denizli’de de ateşlenen bir çocuğu hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans, kavşaktan hatalı çıkan otomobille çarpıştı. Ambulansta bulunan doktor, hemşire ve şoför hafif yaralandı. Afyonkarahisar Sinanpaşa İsmet Atilla Bulvarı’nda önceki akşam kontrolden çıkan Yaşar Yaman (54) yönetimindeki otomobil, elektrik direğine çarptı.
Yaman ile eşi Sebahat Yaman öldü. Çiftin bağ evlerinden döndükleri belirtildi. n ADANA, AFYONKARAHİSAR, DENİZLİ DHA

Yazarlar