Yaşam GAZ FACİASI

GAZ FACİASI

11.01.2011 - 01:59 | Son Güncellenme:

Kayseri’de okula gitmeyen 3 çocuğu merak eden öğretmenler bir aile faciasını ortaya çıkardı. Öğretmenlerin haber verdiği ev sahibi sobadan sızan gazdan zehirlenmiş anne ve 3 çocuğunu ölü buldu

GAZ FACİASI

Kayseri’nin Yahyalı İlçesi’nde, 4 kişi sobadan çıkan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdi. Yaşamlarını yitiren anne ile 3 çocuğunun cesetleri Kayseri’de Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay, bu sabah Yüzüncü Yıl Mahallesi Kömürcüler Sokak’ta meydana geldi. Karagöz ailesinin çocukları Ayşenur ve Rabia, Ali Elmacı İlköğretim Okulu’na gitmeyince öğretmenleri meraklandı.

Kapıyı açan olmadı
Öğretmenler, ailenin yakınlarına ulaşarak durumu haber verdi. Bunun üzerine ev sahibi Gülseren ve Kemal Çelebi zili çaldı. Ayakkabıları kapıda olduğu halde çocukların okula gitmemesinden şüphelenen ev sahibi Kemal Çelebi, kapıyı kırarak içeri girdiğinde, anne Gülseren Karagöz (30), çocukları Ayşenur (10), Rabia (9) ve Ecrin Sema Karagöz’ün (2) cesetleriyle karşılaştı.

Yataklarında öldüler
Ev sahibi Çelebi, “Kapıyı açıp girdiğimde yatak odasında anne ve çocukların cesediyle karşılaştım. Anne Gülseren, kapıyı açmak için uzanmış yerde yatıyordu. Çocuklar da yataklarındaydı” dedi . Yapılan ilk belirlemede, anne ile 3 çocuğunun söndürmeden yaktıkları sobadan çıkan gazdan zehirlenerek öldükleri belirlendi. Ali Elmacı İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi Ayşenur ve 3’üncü sınıf öğrencisi Rabia’nın çok başarılı olduğu öğrenildi.
Cesetler, önce otopsi yapılmak üzere Yahyalı Devlet Hastanesi Morgu’na ardından da Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi morguna konuldu. Baba Mehmet Karagöz’ün Dağıstan’da inşaat işçisi olarak çalıştığı bildirildi.

Yazarlar