Yaşam Karı-kocanın yeni evindeki kâbus! Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

Karı-kocanın yeni evindeki kâbus! Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

23.01.2024 - 06:46 | Son Güncellenme:

Genç çift, yeni bir ev satın almış olmanın mutluluğunu yaşıyordu. Ancak evi dekore etmek için çıktıları keşif gezisinde dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı! Yaşadıkları anları kameraya kaydeden karı-koca şimdi ise yeni bir kararın eşiğinde: Ya evlerini satacaklar ya da yaşadıkları olaya rağmen içinde oturacaklar.

Karı-kocanın yeni evindeki kâbus Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Yeni satın alınmış bir evin ardında ev sahiplerinin ev düzenine dair birçok hayali olabilir. Adı açıklanmayan çiftin de birçok hayali vardı. Genç kadın eşiyle birlikte aldığı 1966 yılında inşa edilmiş evlerinde elbette eskidiği için yenilenmeyi bekleyen yerler olduğunu biliyordu. Ancak ne o ne de eşinin rastlayacağını düşündüğü o manzara tam da karşılarındaydı. 57 yıldır bu evde saklanan ve daha önce hiç kimsenin fark etmediği şey neydi?

Haberin Devamı

Karı-kocanın yeni evindeki kâbus Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

TikTok'ta 'stonestack_renovation' isimli hesaptan paylaşılan ev yenileme içerikleri her gün on binlerce kişiye ulaşıyor. Genç çiftin başına gelenler de bu hesabın radarına takılınca ve evde yaşananlar sosyal medyaya taşınınca olanlar oldu.

DOLAP İÇİNDEN DOLAP, BAVULUN İÇİNDEN BAVUL ÇIKTI

İngiliz çift, yeni bir evde düzen kurmanın hayaliyle yanıp tutuşuyordu. Uzun uğraşlar sonucunda aldıkları evini gezme günü nihayet gelmişti. Karı-koca o anları kameraya almak istedi. İki katlı evin alt katını gezip bitiren çift, nihayet yatak odası ve giyinme odasının bulunduğu üst kata çıktı. Evi satın almak için ilk geldiklerinde bu kadar detaylı bakma fırsatı bulamadıkları için artık detaylı bir inceleme yapabilirlerdi. Çift yatak odalarına girdi ve burada duran dolabı açtı. Dolap içinden başka bir dolap daha çıktı. Bu bir gizli geçit miydi? Dolabın içinde dolap başka ne amaçla yapılmış olabilirdi? Çift ikinci dolabı da açtı ve orada bir şey olduğunu gördü.
Ancak ikinci dolabı açar açmaz etrafa çok kötü bir koku da yayıldı. Ölü sinekler, örümcek ağları ve kaynağı bilinmeyen yoğun bir koku... Çift bu durumu önemsemedi ve temizlenir diye düşündü. Ancak onların dikkatini çeken şey başkaydı. İkisi de gördükleri şey karşısında şoke oldu. İkinci dolabın içinde duran şey onlara bakıyordu. O da neydi öyle? Gümüş parlak bir bavul...

Haberin Devamı

Karı-kocanın yeni evindeki kâbus Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

Çift başta şaşırsa da evin eski sahiplerine ait olabileceğini düşünerek bavulu oradan çıkardı. İçini açıp baktıklarında bir bavul daha olduğunu gördüler. İç içe geçmiş iki bavul... Tıpkı iç içe geçmiş iki dolap gibi.

SOĞUK VE DONUK BAKIŞLI OYUNCAK BEBEK

İkinci bavulu da açan çift bir oyuncak bebekle karşılaştı. Soğuk ve donuk bakışları olan, eski yıllarda üretildiği tahmin edilen bir oyuncak bebek. İkili, oyuncak bebeği görünce tam anlamıyla irkildi. Kendilerini bir korku filminin içinde gibi hisseden genç çift olayı anlamaya çalıştı. Dahası yaşanan tüm bu anlar kameraya kaydolmuştu. 

Aldıkları evin ilk gezintisini kameraya kaydetmek isteyen ikili, istemeden de olsa kısa bir gerilim filmi çekmiş oldu.

Yaşananlardan sonra ikili, yakından takip ettiği hesap olan 'stonestack_renovation' yöneticilerine mesaj atarak başlarından geçen olayı anlattı. Kamera kaydı bu TikTok hesabı üzerinden paylaşıldı. Video toplamda 2 milyon kişi tarafından izlendi. Defalarca görüntülenen bu video izleyen herkesi ilk seferinde gerçekten şaşkına çevirdi. 

Haberin Devamı

Karı-kocanın yeni evindeki kâbus Dolap içinden dolap, bavul içinden bavul çıktı

TAKİPÇİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Videoyu gören takipçiler çiftin yaşadığı bu olayı bir korku filminin başlangıcına benzeterek hemen o evi terk etmeleri gerektiğini söyledi. Kimileri o evde gizemli ve tehlikeli olayların yaşanabileceği konusunda uyardı. Bazı takipçiler bunun çok hoş olmayan bir tesadüf olduğunu söylese de ev sahiplerinin kafası oldukça karışık. Evin satışının iptalini mi istemeliler yoksa hiçbir şey olmamış gibi eve yerleşmeye başlasalar mı bilmiyorlar.

Çiftin henüz karar vermediği biliniyor ancak gizli bir bölmede iç içe geçmiş iki bavulun içinde kemerle sabitlenmiş bir oyuncak bebeğin varlığını pek de normal karşıladıkları söylenemez. 

Yazarlar