Stil Robert Pattinson Dior Homme'un Yeni Yüzü

Robert Pattinson Dior Homme'un Yeni Yüzü

17.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Robert Pattinson’ın adı geçtiğinde kaç kadın heyecanlanmıyor? Sinema dünyasında Twilight serisiyle hızlı bir yükseliş yaşayan, moda dünyasını karizmasıyla etkileyen, kameralardan olabildiğince uzak duran ancak, peşinde nereye giderse gitsin bir basın ordusu olan Pattinson, yeni projesini geçtiğimiz günlerde açıkladı.

Robert Pattinson Dior Hommeun Yeni Yüzü

Twilight filminin son bölümüyle beyaz perdeye dönüş yapan ünlü yıldız, moda dünyasında kendine yer edinmeye çoktan hak etmiş “tarzı” sayesinde Dior’un yeni yüzü oldu. Dior Homme parfümü için kamera karşısına geçecek Pattinson’ın markayla üç yıllık anlaşma yapması şimdiden bizi oldukça heyecanlandırıyor. Utangaç bakışları ve gülümsemesiyle herkesi etkisi altına alabilecek olan ünlü yıldız, Dior Homme kampanya çekimlerinde ve elbette kısa film tadındaki videolarında sergileyeceği performansla şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Haberin Devamı

Dior Homme’un ilk reklam çekimlerinin Londra’da yapılacağı haberinin doğrulanmasından sonra, Pattinson için hazırlanacak senaryonun detayları sır gibi saklanıyor. Heyecanherkes için dorukta, başarılarına bir yenisini daha ekleyecek olan Pattinson’ın ünü, tüm dünyaya bir de Dior sayesinde yayılacak.


Yazarlar