Stil Şal Desenleri

Şal Desenleri

25.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Desenler önümüzdeki sezonda hepimizi etkisi altına alıyor. Çiçekler, çizgiler derken şimdi de şal deseni, etnik yansımalarıyla tasarımcıların ve markaların vazgeçilmezi olup, bahara renk getirecek...

Şal Desenleri

Baharın gelmesi ile renklerin vitrinlerdeki yerini almasıyla enerjimiz daha da yerine geliyor. Bu renkliliğin arasında zirveye oturan şal deseni, etekler, gömlekler, elbiseler yanında aksesuarlarda da fular efektinin yansımalarını görüyoruz. Geniş bir skalaya sahip olan etnik yansıma, kendini gösteren desenlerle, akılda kalan kombinleri oluşturmamıza yardımcı olacaktır. 

Haberin Devamı

Dolce&Gabbana İlkbahar-Yaz 2012 

Özellikle günlük giyimde tercih edileceğini düşündüğümüz “şal deseni”, Dolce&Gabbana, Etro, Jil Sander ve daha bir çok tasarımcının bu sezon podyumda tercih ettiği desen oldu. Yaratıcılıkları açısından farklılıkları her sezon trend olarak sunmaya hazır olan tasarımcı ve markalar yeni sezonda renklerin gündüz ve geceye hakim olacağını vurguluyor.

Şal Desenleri

Hermes İlkbahar-Yaz 2012 

80’li yıllara damgasını vuran Versace eşarp desenleri, Grace Kelly ile birlikte hayatımıza giren Hermes’in ikonik eşarpları ve Lily Pulitzer’in unutulmaz giyim tarzı 2012 İlkbahar-Yaz sezonunda yeniden hayat buluyor. Özellikle D&G’nin yeni sezonda sunumunu yaptığı eşarp ayakkabıları birer arzu nesnesi olmaya aday gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Şal Desenleri

Bir çok trendin hakim olacağı İlkbahar-Yaz sezonunda var olacak çeşitlilik için şimdiden tüm modaseverler oldukça heyecanlıyız. Cesur, renkleri, desenleri kullanabildiğiniz bir yaz olsun!:)

Yazarlar