Stil Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

14.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da en büyük Topshop mağazasını gezmeye ne dersiniz?..

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Fast Fashion dediğimiz zaman aklımıza gelen ve sokak modasının öncü markalarından Topshop’ın dün Buyaka AVM’de açılacak olan yeni mağazasını ziyaret ettik.
Elbette herkesten önce bir mağaza açılışına katılmak harika bir duygu. Çok kalabalığın olmadığı kocaman bir mağazada özgürce dolaşmak, her ürüne detaylı olarak bakabilmek, trendler hakkında bilgi alabilmek ve elbette daha da önemlisi dilediğince alışveriş yapabilmek harika bir deneyim oldu!..

Haberin Devamı

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Her sezon mutlaka uğradığımız ve rengarenk desenlerinden, metalik parıltılara, pastellere, altından gümüşe tğm detayları barındıran aksesuarlarına kadar Topshop bizi her daim etkisine alıyor. İlkbahar-Yaz sezonunda renkleri ve desenleri ile sokak modası konusunda farklılık yaratmak isteyenler içinde birçok alternatif bulunduran Topshop İstanbul’dakş en büyük mağazasını Buyaka AVM’de açmanında heyecanını yaşıyor.

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Kalabalıklar olmadan alışverişin keyfini çıkardığımız Topshop mağazası oldukça büyük, aksesuar reyonunda takılıp kaldığımız, her aksesuarı deneyimlediğimiz, ayakkabı reyonunun önünden ise uzun süre ayrılamadığımızı itiraf etmemiz gerekiyor. Rengarenk ve yüksek ökçeli ayakkabıların yanısıra, espadriller, terlikler, babetler ve sandaletler, renkleri ve pırıltılı detayları ile de gözdemiz oluyor:)

Haberin Devamı

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Özellikle bu sezon Topshop koleksiyonunda dikkatimizi çeken bir başka detay elbiselerde kullanılan metaryeller ve detaylar oluyor. Sırt dekoltelerinden, kumaş ayrıntılarına kadar, renklerine de hayran kaldığımız elbiseler yaz aylarında yeniden kadınların kurtarıcısı olacak. Elbiseler, etekler, pantolonlarla tamamlanabilecek, plajlarda bile geçtiğimiz yaz kullanıldığı gibi sıkça kullanılacağına inandığımız “abartılı” takılar Topshop koleksiyonlarının her sezon olduğu gibi vazgeçilmezi oluyor.

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Renkli ayakkabılardan söz etmişken, bu sezon yüksek “dolgu” topuklar çok gözde. Rahatlıkları ve konforu sayesinde topuklu giyebilme olasılığı sağlayan bu ayakkabılar neon renkleri ile neredeyse tüm kıyafetlerle rahatça kombin edilebilir. Elbette zıt renk ya da zıt renk kullanamam diyenler için aynı renkte çantalarla harika bir kombinasyon içinde stilinizi tamamlamaya yardımcı olabilir.

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Sokak modasının öncü markası Topshop farklılık yaratmak için trend olan alternatif parçaların rahatlıkla birleştirilebileceği zamansız bir koleksiyon sunumu yapıyor. Yani bu sezon aldığınız takıları, ayakkabıları ya da neon renkli tayt, şort ve gömlekleri bir sonraki sezonlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz:)

Haberin Devamı

İstanbul’da açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan Buyaka AVM’de yer alan en büyük Topshop mağazası olma özelliğine sahip Topshop şubesine bünyesinde daha fazla ürün bulundurduğu için mutlaka zaman zaman uğranmalı diye düşünüyoruz!..

Topshop Buyaka Mağazası Açılışı

Topshop mağazasından daha fazla görsele ulaşmak içinse yapmanız gereken sadece galeri’ye göz atmak. Mutlaka beğendiğiniz ve sizi Topshop’a yönlendirecek bir detaya rastlayacaksınız:)

Yazarlar