Advertorial SEPHORA’dan kadın girişimcilere destek
Sponsorlu

SEPHORA’dan kadın girişimcilere destek

12.03.2022 - 13:48 | Son Güncellenme:

Sephora ile Güzellik Sektöründeki Kadın Girişimciler ve Güçlü Markaları ile Tanışma Zamanı... Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, kadın girişimcileri destekleyen KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiği ‘Kozmetik ve Güzellik Sektöründe Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı’ındaki beş güçlü marka olan Bade Natural,Cosmed, Feu du Ciel, Mellys’ Nature ve The Sim Co.’nun ürünlerini artık sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulaması üzerinden güzellik tutkunlarıyla buluşturuyor.

SEPHORA’dan kadın girişimcilere destek

Güzelliğe ve kozmetiğe dair tüm dünyada trendleri belirleyen Sephora  yerel üretimin, bütünsel iyiliğin ve kapsayıcı güzelliğin gücüne inanıyor. Topluma fayda felsefesiyle başlattıkları program ile bir yandan kadın girişimcilerin iş hayatındaki başarısına, bir taraftan da ülke ekonomisine doğrudan katkıda bulunuyor.

Sürdürülebilir, bütünsel bir yaşamı destekleyen marka, Sephora’nın vazgeçilmezi olan Sephora Collection’ın ‘’Good For’’ kategorisi altında  sephora.com.tr ve Sephora  Mobil Uygulaması’nda güzellik tutkunlarının bakım ritüellerinin favorileri olacak ürünleri sunmaya devam ediyor.

Cosmed, Feu du Ciel, Mellys’ Nature, Bade Natural ve The Sim Co. markaları, doğal içerikleri ve zengin formülleriyle yaşam tarzlarına canlılık ve renk katarak, bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarıyor.

Cosmed’in cildi nazikçe temizlemeye ve aydınlık görünümü desteklemeye yardımcı ürünleri, Bade Natural’in bitki ve çiçeklerden soğuk sıkım yöntemi ile elde ettiği sahip yağları ve serumları, The Sim Co.’nun  temiz yaşam felsefesiyle güzel ve iyi olanı hissetirmeye odaklı roll on ve serumları, Mellys’ Nature’ın  gücünü doğadan ve sevgiden alan rahatlatıcı etkiye sahip roll on ve yağları, Feu Du Ciel’in kalıcı kokulara sahip mum ve oda kokularına ve daha fazlasına sephora.com.tr ve Sephora  Mobil Uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İlandır.