Cadde '10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim!'

'10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim!'

30.12.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Dakota Johnson ile başrolü paylaştığı 'Grinin Elli Tonu' serisiyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü aktör Jamie Dornan, oyunculuğa başlamadan önce modellik yapıyordu. Son röportajında modellik yaptığı dönemde çok iyi paralar kazandığını ancak fotoğrafının çekilmesinden nefret ettiğini itiraf eden Dornan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim

'Grinin Elli Tonu', 'Özel Savaş' ve 'Venedik'te Cinayet' gibi yapımlarda yer alan 41 yaşındaki İrlandalı aktör Jamie Dornan, oyunculuğa geçiş yapmadan önce Calvin Klein, Dior ve Armani gibi lüks markalar için modellik yapıyordu.

Haberin Devamı

Bu işinden günde 10 bin sterlin'e kadar para kazanan Dornan, Radio Times'a konuşarak aldığı yüksek ücretlere rağmen modellik yapmaktan nefret ettiğini açıkladı.

10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim

"HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN, FOTOĞRAFINIZI ÇEKMEK İSTİYORLAR"

"Fotoğrafımın çekilmesinden nefret ediyorum" diyen yakışıklı oyuncu, şöyle devam etti:

10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim. Eğer kendinize bunun nedenini sorgulama izni verirseniz, yandınız demektir. Sadece kabullenin. Her ne sebeple olursa olsun, fotoğrafınızı çekmek istiyorlar. Kabullenin, eğlenin, tadını çıkarın. Birçok açıdan nefret etmeme rağmen ben de öyle yaptım.

10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim

Ünlü isim, fotoğrafının çekilmesinden hala nefret ettiğini de sözlerine ekledi.

10 yılımı insanların fotoğrafımı çekmesi için para alarak geçirdim

KIZ KARDEŞİ SAYESİNDE KARİYERİ BAŞLAMIŞ

Jamie, 2021 yılında SiriusXM'de verdiği bir röportajda, kariyerine nasıl başladığını anlatmıştı. "Üniversitedeydim, çok sportiftim ve rugby oynuyordum. Ama üniversiteyi bırakmaya karar verdim çünkü o zamanlar orası benim için doğru yer değildi. 'Hayatımda başka bir şey yapacağım' dedim" diyen aktör, şöyle devam etmişti:

Kız kardeşim beni modellik üzerine bir reality TV programına başvurmaya ikna etti. Bu da işin sonunda oyunculuğa adım atmamı sağladı.