Cadde Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı!

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı!

21.06.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, "Köpeğime mama aldım" sözleriyle herkesi şaşırttı. Müzik dünyasının efsane isimlerinden Pekkan, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündeki haberlere sert çıktı.

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı

10 Haziran'da Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde müzik ziyafeti sunan 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan, önceki gün Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

"BEN SİZİNLE KONUŞMUYORUM"

Yaklaşık iki saat kaldığı mekan çıkışı görüntülenen usta sanatçı, gazetecilerin röportaj isteğini "Ben sizinle konuşmuyorum" diyerek geri çevirdi.

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı

"ÇOCUKLAR NOLURSUNUZ, ALLAH AŞKINA YA!"

Israrlı sorulara "Her şey yolunda, gayet iyiyim" cevabını veren Pekkan, geçtiğimiz  günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündekijhaberlere, "Çocuklar ne olursunuz, Allah aşkına ya! Hiçbir şey söylemiyorum, bunları sorduğunuz için sizlere röportaj vermiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı

RESTORANDAN MAMA ALDI

Ünlü sanatçının, Etiler'in en lüks restoranlarından birinden köpeğine mama aldığını söylemesi şaşkınlık yarattı.

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı

Haberin Devamı

ÇALIŞANLAR VE MUHABİRLER ARASINDA TARTIŞMA

Röportaj sonrasında Ajda Pekkan'ın çalışanı olduğunu söyleyen biri ile basın mensupları arasında tartışma çıktı. Önce fotoğraf çekmeye çalışan gazeteciye dirseği ile müdahale ederek görüntü almasını engellemeye çalışan kişi, daha sonra ise kameramanların önüne geçerek kamusal alanda görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı

"Ajda Hanım istemiyor" diyerek gazetecilere çıkışan çalışan, daha sonra araca binerek oradan uzaklaştı.