Cadde Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi!

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi!

10.04.2022 - 10:39 | Son Güncellenme:

David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile evlendi. Uzun zamandır beklenen görkemli düğün gerçkleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise şaşkınlık yarattı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi

Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, 2020 yılının temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

10.5 MİLYON DOLARLIK MALİKANE!
Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen Beckham ile Peltz, Beverly Hills'ten 10.5 milyon dolara bir malikane satın almıştı. Ünlü isimlerin yaşadığı bölgeden aldıkları ev, ikilinin ilk mülkü olmuştu. Coldwater Canyon'da meraklı gözlerden uzak bir bölgede bulunan ev, ünlü mimarlar Sonya ve Jason Powell tarafından tasarlanmıştı.

Malikaneye; geniş ve aydınlık odaların yanı sıra özel bir bar, ofis alanı spa, spor salonu ve masaj odası yaptırılmıştı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR
Çiftin düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı da öğrenilmiş, oyunculuk yapan Amerikalı Nicola Anne Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz'in bu sözleşmede parmağı olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki Brookly Beckham ile 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz'in imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyordu ancak bu iddia hakkında ne Beckham, ne de Peltz ailesinden bir açıklama gelmemişti.

HER İKİ AİLE DE ZENGİN
Sözleşmenin ardından servetleriyle gündeme gelen ailelerden Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon Sterlin (yaklaşık 730 milyon TL). Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı.

Peltz ailesinin 1,3 milyar Sterlin (yaklaşık 25 milyar TL) serveti bulunuyor. Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında. Nicola Anne Peltz'in annesi de eski bir model olan Claudia Heffner Peltz.

EVLENDİLER
Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, sonunda görkemli bir düğünle evlendi. Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne ünlü isimler akın etti. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giydi.

Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etti. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer aldı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi

YASAKLI DÜĞÜN
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz' düğün fotoğraflarının yayın hakkı için ünlü Vogue dergisiyle anlaştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve çekim yapıp sosyal medyada paylaşması yasaklandı. Bu arada konuklara koronavirüs testi şartı da getirildi.

Haberin Devamı

ŞAŞIRTAN KARAR
Metro adlı internet sitesinin ileri sürdüğüne göre Brooklyn Beckham; evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da alacak. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtiliyor.

Bu iddia, İngiliz The Sun gazetesinde de Beckham ailesine yakın bir kaynağa dayandırılarak yer aldı. Söz konusu kaynak, Brooklyn'in Nicola Anne Peltz'e sırılsıklam aşık olduğunu ve ona olan sevgisinin bir göstergesi olarak böyle alışılmamış bir karar aldığını ileri sürdü.

"SENİN AŞKIN EN DEĞERLİ ARMAĞANDIR"
Basına yansıyan haberlere göre Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, daha doğrusu büyük servet sahibi aileleri, düğünün muhteşem geçmesi için kesenin ağzını da açtı.

Haberin Devamı

Ünlü ailelerin çocukları için yaptığı düğün, iddialara göre 3 milyon Sterlin'e (yaklaşık 58 milyon TL) mal oldu.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi

2020'DE NİŞANLANDILAR
Öte yandan ikili, 2020 yılında nişanlandıklarını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir fotoğrafla duyurmuştu. Peltz, "Beni dünyadaki en şanslı kız yaptın. Hayatımın geri kalanını yanınızda geçirmek için sabırsızlanıyorum. Senin aşkın en değerli armağandır. Seni çok seviyorum bebeğim" ifadelerini kullanmıştı.

Brooklyn Becham ise aynı kareyi, "İki hafta önce ruh eşimden benimle evlenmesini istedim ve 'Evet' dedi. Dünyanın en şanslı adamı benim. En iyi eşi ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim" sözleriyle yayınlamıştı.