Cadde Dört aydır ders alıyor

Dört aydır ders alıyor

11.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘İnci Taneleri’ dizisinin fragmanındaki pavyonda yaptığı dansıyla günlerdir konuşulan Hazar Ergüçlü, dört aydır profesyonel eğitim alıyor.

Dört aydır ders alıyor

Hazar Ergüçlü’nün, Kanal D’de ekrana gelecek ‘İnci Taneleri’ dizisindeki pavyonda yaptığı dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı. Dilber karakterine hayat veren ve fragmandaki dansıyla günlerdir konuşulan oyuncu, sosyal medyada iddia edildiği gibi pavyon dansçısı Ezo’dan değil, Anadolu Ateşi Dans Eğitmeni Elif Erol’dan dans dersleri alıyor. Ergüçlü’nün prova anındaki görüntüleri Kanal D Ana Haber Bülteni’nde ilk kez yayınlanmasının ardından yine gündem oldu.

Haberin Devamı

Oyuncu, rolü için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayırdı. Dans eğitiminin yanı sıra zil çalmayı da öğrenen Ergüçlü, Erol’la tüm mimiklere kadar çalıştı. Yapımdaki dans koreografileri kendisine ait olan Erol, oyuncu olarak da kadroda yer alıyor. Ergüçlü’nün dansındaki şarkıyı söyleyen Erkal Sonel ise, “Dört aydır ders alıyor. Hazar Ergüçlü rolünü o kadar iyi oynadı ki sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibi... Bu karakter kendisine yakışmış” dedi.