Cadde Elon Musk'ın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver!

Elon Musk'ın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver!

08.09.2023 - 12:58 | Son Güncellenme:

Tesla ve Spacex'in CEO'su Elon Musk'ın eski sevgilisi ve iki çocuğunun annesi Grimes, milyarder iş insanının sahibi olduğu sosyal medya platformu X'ten (Twitter) yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Musk'ın oğlunu görmesine izin vermediğini iddia eden şarkıcı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Elon Muskın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver

Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in CEO'su Elon Musk 2018 yılında ünlü şarkıcı Grimes ile ilişki yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi ilk başlarda rüya gibi ilerliyordu. Sık sık basına karşı poz veren çift dünyanın ilgi odağı haline geldi.

Haberin Devamı

Aradan geçen 3 yıl sonunda Musk ve Grimes ayrılma kararı aldı. Musk ayrılığın gerekçesini, yoğun işleri nedeniyle sık sık ayrı şehirlerde bulunma zorunluluğu olarak açıkladı.

Elon Muskın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Birlikteliklerinden mayıs 2020'de X AE A-Xii adında (X diye hitap ediliyor) bir oğulları olan ve kısa süre sonra ayrılığa dayanamayarak tekrar bir araya gelen ikilinin aralık 2021'de ise taşıyıcı anne yoluyla kızları Exa Dark Sideræl dünyaya geldi. Exa'ya ailesi tarafından Y takma adı verildi.

Mart 2022'de Grimes, kızları Y doğduktan sonra Musk ile aralarının tekrar bozulduğunu ve ayrıldıklarını açıkladı.

Bu sırada Elon Musk’ın Neuralink şirketinde yöneticilik yapan Shivon Zilis'ten Kasım 2021'de ikiz bebek sahibi ortaya çıktı. Gizli tutulan bu ilişki ve doğum ancak Temmuz 2022’de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Elon Muskın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver

MİLYARDERE ŞOKE EDEN SUÇLAMA

Ayrılığın ardından aralarının iyi olduğu düşünülen ikiliden asıl adı Claire Boucher olan Grimes, Elon Musk'ı üç yaşındaki oğulları X'i kendisine göstermemekle suçladı ve milyarder isim Shivon Zilis ile ikiz bebek sahibi olduktan sonra ailesini parçaladığını iddia etti.

"AVUKATIMA CEVAP VERİN"

Ünlü isim, Musk Zillis'in fotoğraflarını paylaşan ABD'li yazar Walter Isaacson'ın Tweet'ine sonradan sildiği bir cevap vererek; şu ifadeleri kullandı:

Shivon'a engelimi kaldırmasını ve Elon'a oğlumu görmeme izin vermesini söyleyin ya da lütfen avukatıma cevap verin. Ailemi parçalamalarına rağmen şu ana kadar bu ikizlerin bir fotoğrafını bile görmeme izin verilmemişti.

Elon Muskın eski sevgilisi sosyal medyadan yalvardı: Oğlumu görmeme izin ver

Musk'ın, insanların merakla görmeyi beklediği ikizlerinin fotoğrafı ilk kez paylaşılırken; Grimes bu sözlerle bir aile trajedisinin ortasında kaldığını açıklamış oldu.