Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

27.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Şımartacak yeni yıl menüsü

Wish More Hotel İstanbul, unutulmaz lezzetleri ile yılbaşı gecesi hem ruhunuzu hem de sofranızı şımartacak. Yılbaşı menüsü başlangıçlarında, zarif ve şık görüntüsü ile Tuna Tartar yer alıyor. Ton balığı, hindiba, maskolin yeşillik, misket limon, kişniş, pirinç sirkesi, çarkıfelek ve mango sosu ile hazırlanan lezzetler sunulacak. Alternatifinin de bulunduğu menüde, Fransız mutfağının en popüler lezzetlerinden Ratatoulle dikkat çekiyor.

Haftanın mekanları...

Sürpriz şovlar

Sofitel İstanbul Taksim misafirleri için görkemli bir yılbaşı programı hazırladı. Nomads Sofitel Balo Salonu’ndaki etkinlikte lezzet şöleninin yanı sıra oryantal koreografiler, dansözler, zenne, darbuka gösterisi ve sürpriz şovları olacak. Gecede Anıl Durmuş&Özlem Aydın da sahne alacak.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Galata’da yılbaşı

Galata’da tarihin içinden eşsiz bir deneyim sunan Ecole St. Pierre Hotel, yılbaşına özel program ve lezzetleri ile 2022’yi karşılamaya hazırlanıyor. Hem lüks ve konforlu konaklama deneyimi hem de iddialı İtalyan lezzetleri sunan IL Cortile Ristorante Pizzeria restoranı, yeni yıla DJ performansı ve gala yemeğiyle girecek.

Haftanın mekanları...

İki seçenek

Daze Akaretler, deneyimli şefleri tarafından yılbaşı gecesine özel hazırlanmış menüsüyle misafirlerini karşılıyor. Şefin ikramıyla başlayan menünün ana yemeği tereyağında kalkan balığı veya ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol seçenekli olarak sunuluyor.

Haftanın mekanları...

 Dünya mutfağı

Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, yüksek konfor ve ayrıcalıklar sunan özel yılbaşı paketiyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Türk ve dünya mutfaklarından gurme lezzetler ile harmanlanmış özel set menü, lezzetli içecekler ve canlı müzikle 2022 karşılanacak.

Haftanın mekanları...

Özel menü

Florya’da üç katlı ve deniz manzarasına sahip Yeni Nesil Sarı Restaurant, dünya lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağının en lezzetli menülerini sunuyor. Salih Ünlü ve Sertan Tabur’un ortaklığında kurulan mekanın yeni yıl menüsünde kuzu but yaprak, nar ekşili kuzu kuyruk salatasıyla servis ediliyor.

Haftanın mekanları...

Yazarlar