Cadde İrem Derici'den manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk?

İrem Derici'den manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk?

03.06.2022 - 18:07 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ve meslektaşı Cem Belevi'yi ikinci kez kendisini aldattığı iddiasıyla terk eden İrem Derici, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda alnıma 'Enayi' ya da 'Keriz' yazdıracağım” diyerek espri yapan ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda eski aşkı Belevi'ye göndermede bulundu.

İrem Dericiden manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk

Geçtiğimiz yazdan bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşayan Cem Belevi-İrem Derici çifti, birkaç hafta önce ihanet iddiasıyla olaylı şekilde ayrılmıştı. Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi'ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yapmış ve "Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler" demişti.

Haberin Devamı

"YAZ SONUNA KADAR İREM'İ ŞUTLARIM"

35 yaşındaki şarkıcı, Cem Belevi'nin "Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım" cevabı sonrası ise şu açıklamayı yaptı:

Sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? 'Yaz sonuna kadar İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem' mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer'lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fark etmez!

İrem Dericiden manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk

"HERKES KENDİ DURUŞUNA BAKSIN"

Bu sözlerin ardından bir ödül törenine katılan Belevi, Derici'nin bahsettiği ses kayıtları hakkında, "Ben de sizden fazla bir şey bilmiyorum" demişti. Ünlü isim, "Derici için 'Konserlerimi doldurduktan sonra şutlayacağım' sözlerini sarf ettiniz mi?" sorusunu ise "Dün mü başlamışım ben bu işe? Bu ödülleri neden alıyorum? Herkes bir haddini bilsin. Mağdur edebiyatı yapmasın" diyerek sert çıkmıştı.

Haberin Devamı

"BENİ KİMSE SUSTURAMAZ"

Tüm bunların ardından bir alışveriş merkezinde sahne alan Derici, Cem Belevi ihaneti ile ilgili de konuşmuş ve "Bu son konuşmamız olsun. Daha fazla devam etmesini istemiyorum. Benim kalbim böyle mevzular için biraz minnoş. Ama elimde olan bir şeyleri paylaşmıyorsam, çalışma arkadaşlarım ve ailemin ricasıyla susuyorum. Yoksa beni herkes tanır beni kimse susturamaz" demişti.

İrem Dericiden manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk

Cem Belevi'nin geçtiğimiz günlerde kendisi için 'Mağdur edebiyatı yapıyor' sözlerine ise sert çıkan İrem Derici, "Şimdi edebiyattan konuşacaksak, bu hafta kendisinin bir çok edebi eseri ortaya çıktı. İsim verelim. Mesela 'Kardeş ülke dilberi', başka bir eseri 'Komşu kızı', bir başka eseri 'İnsan kandırma sanatı' gibi eserleri çıktı. Çok da okundu" ifadelerini kullanmıştı.

"BIRAKIN ŞU ÇÖPÜ"

Geçtiğimiz haftalarda bir ödül töreni gecesinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı, "Cem Bey bir yerlerde sahne alsa buna karşı çıkar mısınız?" sorusuna sinirlenmiş ve ''Bana çöp sormayın olur mu?” yanıtını vermişti. Konser sırasında bir seyircinin ‘Cem seni kaybetti’ demesi üzerine ünlü şarkıcı, "Bırakın şu çöpü, eğlenmemize bakalım" demişti.

İrem Dericiden manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk

Son olarak Nişantaşı'nda görüntülenen Derici'nin vücudundaki dövmeler dikkat çekmişti. “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusu üzerine alnını gösteren şarkıcı, “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma 'Enayi' ya da 'Keriz' yazdıracağım” diyerek espri yapmıştı.

Haberin Devamı

SON PAYLAŞIMINA DÜŞTÜĞÜ NOT DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen ünlü isim, son gönderisine manidar bir not düştü. Konser sırasında sırtı dönük çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü isim, "Ne yapıyorduk, sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk?" ifadelerini kullandı.

İrem Derici, bu sözleriyle olaylı bir şekilde ayrıldığı şarkıcı Cem Belevi'ye göndermede bulundu.

İrem Dericiden manidar paylaşım: Sırta saplanan bıçakları satsak ev mi alıyorduk