Bulmacalar Büyük Fare Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Büyük Fare Yanıtları

Büyük Fare Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Büyük Fare Yanıtları

30.06.2021 - 14:50 | Son Güncellenme:

İnsanlar boş zamanlarının çoğunu bulmaca soruları çözerek geçirebilirler. Bulmaca çözmek hem iyi bir şekilde zaman geçirmeye yardımcı olur hem de insanların beyin fonksiyonlarının gelişmesinde fayda sağlar. Bulmaca soruları birbirlerinden farklı sorulardır ve bulmaca sorularının birden çok farklı cevabı olabilir. Bu bulmaca sorularından biri de Büyük fare bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada büyük fare yanıtları nelerdir? Büyük fare bulmacasının kaç farklı cevabı bulunur? Sizler için büyük fare bulmacası hakkında merak edilenleri derledik.

Büyük Fare Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Büyük Fare Yanıtları

Büyük fare bulmacasının birbirinden farklı dokuz adet cevabı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Dört Harfli Cevaplar

 Büyük fare bulmacasının dört harfli birbirinden farklı üç tane cevabı vardır. Büyük fare bulmacasının dört harfli cevaplarından ilki geme kelimesidir. Büyük fare bulmacasının dört harfli cevaplarından diğeri rate kelimesidir. Büyük fare bulmacasının dört harfli son cevabı ise keme kelimesidir.

 Altı Harfli Cevaplar

 Büyük fare bulmacasının altı harfli birbirinden farklı dört tane cevabı bulunur. Büyük fare bulmacasının altı harfli birbirinden farklı cevapları cardın, cardon, busbur ve geleni kelimeleridir.

 Yedi Harfli Cevaplar

 Büyük fare bulmacasının yedi harfli birbirinden farklı iki adet cevabı bulunur. Bu kelimeler cuburan ve dolaman kelimeleridir.