Bulmacalar Saçma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Saçma Yanıtları

Saçma Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Saçma Yanıtları

30.08.2021 - 05:00 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda birçok kelimenin eş anlamlısı sorulmaktadır. Bulmacalarda sorulan soruların cevaplarını bulmak için sorulan kelimelerin anlamlarını bilmek gerekmektedir. Anlamları uyuşan kelimeler eş anlamlı kelimler olmaktadır. Saçma kelimesi de bulmacalarda sıklıkla sorulmaktadır. Saçma nedir? Saçma bulmacasının cevabı nedir? Saçma bulmacasının kaç cevabı vardır? Saçma bulmacasının cevapları kaç harflidir? Saçma bulmacasının cevaplarını sizler için derledik.

Saçma Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Saçma Yanıtları

Saçma bulmacasının üç adet cevabı bulunmaktadır.

Saçma Nedir?

Saçma kelimesinin birden fazla anlamı bulunmaktadır. Saçma kelimesinin anlamına bakıldığında akla uygun olmayan, yersiz bulunan veya yersiz, akla aykırı ve tutarsız söz gibi anlamları bulunmaktadır. Saçma kelimesinin anlamları arasında saçma kelimesi için saçmak işi olarak da verilmektedir.

Dört Harfli Cevaplar

Saçma bulmacasının dört harfli iki cevabı bulunmaktadır. Saçma bulmacasının dört harfli ilk cevabı abes kelimesidir. Saçma bulmacasının dört harfli ikinci cevabı abuk kelimesidir. Saçma bulmacasının iki adet dört harfli cevabı olduğu için bulmacanın bütününe uyan cevap seçilmelidir. Dört harfli yanlış cevap seçilirse bulmacanın devamında bulmacanın sıkışmasına neden olmaktadır.

Altı Harfli Cevaplar

Saçma bulmacasının bir adet altı harfli cevabı bulunmaktadır. Saçma bulmacasının altı harfli cevabı absürt kelimesidir.